yA Visa – Best i test!

Testvinner i kategorien Dagligvarer – yA Visa

yA Visa utstedes av yA Bank, og kredittkortet er ett av de beste kortene på markedet, blant annet på grunn av sin gode rabatt på dagligvarer. Våre testere har testet kredittkort med rabatter, og yA Visa fikk en testvinnerplassering. I kategorien Dagligvarer ble yA Visa best i test!

professor_best i test

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 22,90%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.744 Totalt kr 16.744,-
Årsgebyr: 0 kr

Med et kredittkort fra yA Bank får du tilgang på et fordelsprogram hvor du kan velge din egen rabatt hver måned. Med yA Visa er det to faste rabatter hver måned: 2 % rabatt på alle kjøp og 3 % på dagligvarer. De to andre rabattene endres hver måned. Testerne har laget en oversikt over alle månedsrabattene yA Visa gir. Det betyr at det kan være mye å spare ved å velge den kategorien som er mest lønnsom for deg! Det er verdt å merke seg at du kun kan velge én av rabattene deres, men du kan endre rabatt via nettsiden deres.

Det aller beste med yA Visa er at kortet også har BankAxept og kan kombineres med Coops og Trumfs medlemsbonus. Det vil si at du kan registrere kortet som betalingskort og oppnå ekstra rabatt på din dagligvarehandel. Dermed oppnår du bedre rabatt på dagligvarer enn hva du gjør med eksempelvis Coop Kredittkort eller Trumf Visa. Og husk, bruker du kortet til kjøp og tilbakebetaler innen opptil 50 dager, er det rentefritt.

yA Bank kredittkort

yA Bank kredittkort

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 22,90%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.744 Totalt kr 16.744,-
Årsgebyr: 0 kr

 

Den maksimale kredittgrensen på et yA Visa er 100.000 kr, og kortet tilbyr en rentefri betalingsutsettelse på inntil 50 dager. Kortet er gebyrfritt, det vil si at det er gratis å få, ha og bruke. Minimumskravene for å få et yA Visa er at du er over 25 år, og at du ikke har betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker.

Terningkast 6
Testvinner yA Visa

Testerne merker seg at det finnes unntak for rabattering: Rabatten gjelder ikke ved kontantuttak, overføring og regningsbetaling. Gjelder ikke ved bruk av MobilePay, Vipps, mCASH, iZettle, Payex o.l. Ved retur av varer i en kategori der det har blitt tildelt rabatt, vil yA Bank motregne rabatten tilsvarende beløpet som er returnert. For å få rabatt må butikken/ brukerstedet være registrert med korrekt kategorisering.