Sparetips yA Bank Visa

yA Bank kredittkort
annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 22,90%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.744 Totalt kr 16.744,-
Årsgebyr: 0 kr

Spar penger med yA Bank Visa! Dette kredittkortet inkluderer gratis gjeldsulykkeforsikring og reise- og avbestillingsforsikring. Kortet gir deg også rabatt innenfor én valgfri kjøpskategori.

Med kredittkort fra yA Bank har du et kort du kan bruke helt uten gebyrer, både i Norge og i utlandet. Kredittkortet gir gratis reiseforsikring, og dessuten kan du velge din egen rabatt på det du kjøper mest!

 • Cashback

  Cashback

  Med ditt yA Bank kredittkort får du cashback på dine rabatterte kjøp. Det betyr at Rabatten vil bli trukket fra på neste faktura. Kjøp som gjøres de siste dagene i måneden vil bli rabattert påfølgende måned.

  Les mer
 • Inkluderte forsikringer

  Inkluderte forsikringer

  Reise- og avbestillingsforsikring og gjeldsulykkeforsikring
  Med ditt yA Bank Visa får du Gratis reise- og avbestillingsforsikring når du betaler minimum 50 % av transportkostnadene med yA Kredittkort. Reiseforsikringen gjelder for den eller de som er angitt i forsikringsbeviset. Forsikringen gjelder i hele verden for reiser av inntil 90 dagers varighet samt de utvidelser/ begrensninger som fremkommer av forsikringsbeviset. Hvis hjemreise ikke kan skje av medisinske grunner, gjelder forsikringen i inntil 60 dager ekstra. Det følger med gratis gjeldsulykkeforsikring med yA Bank Kredittkort. Gjeldsulykkeforsikringen gjelder for den eller de personers liv eller helse forsikringen knytter seg til, og som er nevnt i forsikringsbeviset. Gjeldsulykkesforsikringen er en 1–årig obligatorisk ulykkesforsikring som omfatter dekning ved dødsfall som følge av ulykkesskade.

  Les mer
 • Valgfri månedsrabatt

  Valgfri månedsrabatt

  Når du likevel betaler med kort – hvorfor ikke få rabatt på det du kjøper mest? For å gjøre det enklere for deg som kunde, lar yA Bank deg velge hvilken rabatt du vil ha hver måned. Via bankens nettside registrerer du enkelt ditt valg. Rabatten gjelder samlet kjøp av varer og tjenester med ditt yA Kredittkort på opptil kr 10.000,- på utvalgte kjøpskategorier. Rabattordningen gjelder både i butikker og nettbutikker i Norge og resten av verden.

  Les mer
Vi tar forbehold om eventuelle feil i kjøpseksemplene. Priser, rabattsatser og vilkår kan endre seg. Vi gjør også oppmerksom på at du ikke får rabatt for moms, frakt eller øvrige håndteringskostnader når du handler i utenlandske nettbutikker.