yA Bank fusjonert med Resurs Bank

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Skrevet av Kredittkorttesten
Dato: 30. november 2018

I dag har yA Bank fusjonert med Resurs Bank. Som en følge av fusjonen er Resurs Bank ny utsteder av produktene tidligere utstedt av yA Bank. Nå er norske kredittkort- og forbrukslånkunder av tidligere yA Bank kunder av Resurs Bank.
Besluttet våren 2018 – yA Bank er fusjonert med Resurs Bank

Styrene i den nordiske forbrukerfinansieringsbankenResurs Bank AB og dets heleide norske datterselskap yA Bank AS besluttet 3. april 2018 å godkjenne en felles fusjonsplan og fusjonsrapport for en grenseoverskridende fusjon mellom de to selskapene. Fusjonen er i dag gjennomført ved at yA Bank er fusjonert inn i Resurs Bank ved registrering i det svenske Bolagsverket. Fusjonen er derfor rettskraftig gjennomført og vil dermed registreres i det norske Foretaksregisteret. Som en følge av fusjonen er yA Banks rettigheter og forpliktelser er overført til Resurs Bank i samsvar med relevant svensk og norsk lovgivning. I forbindelse med gjennomføringen av fusjonen er Resurs Bank ny utsteder av produktene tidligere utstedt av yA Bank, som eksempelvis yA Visa Kredittkort og yA Forbrukslån og refinansiering.

Norske kredittkort- og forbrukslånkunder er nå kunder av Resurs Bank

Den norske virksomheten drives videre gjennom Resurs Banks norske filial. Intensjonen fra i vår var at fusjonen skal gjennomføres senest 31. desember 2018, altså er det godt innenfor tidsrammen. Dette betyr at norske kort- og forbrukslånkunder av tidligere yA Bank nå er kunder av Resurs Bank.

Vi håper fusjonen bidrar til å øke produktkvalitet og kundeopplevelsen, og ikke at dette blir det bidrag til det motsatte for norske forbrukere. Sier daglig leder i Testerne, Arild Grepstad.


Ble kjøpt for 1,58 milliarder i 2015

Den nordiske forbrukerfinansieringsbanken Resurs Bank la i 2015 1,58 milliarder kroner på bordet for aksjene i sin norske konkurrent yA Bank.


yA Bank kredittkort

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 22,90%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.744 Totalt kr 16.744,-
Årsgebyr: 0 kr

Merket med: , , ,
Skrevet i Kredittkort