Totalvurdering av Supreme Card Gold MasterCard: Terningkast 4

Supreme Card Gold MasterCard

Supreme Card Gold MasterCard
Maks kreditt: 75.000 kr
Aldersgrense: 18 år
Rentefrie dager: inntil 30-60 (se vilkår), gjelder varekjøp
Supreme Card Gold MasterCard
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 25,49%, kr 15 000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.906 Totalt 16.906,-
Årsgebyr: 0 kr

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Supreme Card Gold er et MasterCard fra Resurs Bank. Det som i utgangspunktet virker som et godt kredittkort, spesielt innenfor reise- og ferie viste seg å skuffe testerne noe. Fordelene ved kortet inkluderer blant annet ett bonuspoeng per krone du bruker, og en inkludert reise- og avbestillingsforsikring. Dessverre er bonuspoengene låst til Supreme Card Golds egen Poengbutikk med begrenset utvalg av reiser, opplevelser. Også antall dager rentefri betalingsutsettelse er verdt å bite seg merke i.

Tips fra testerne

Tips fra Kredittkorttesten. Supreme CardTesterne har sammenlignet flere kredittkort til reise og ferie som kommer bedre ut i testen. Og testet kredittkort som gir cashback og ikke «kun» bonuspoeng.

Vår vurdering av Supreme Card Gold MasterCard

 • Inntil 75.000 kr i kredittgrense
 • SMS-kvittering ved kjøp over 500 kr
 • Bonuspoeng: når du handler tjener du ett bonuspoeng for hver krone. Disse poengene kan du bruke i kortets såkalte "Poengbutikk" på nett, i et begrenset utvalg av reiser, opplevelser eller produkter (valutaveksling, betaling av regninger og kontantuttak registreres der i mot som uttak og er derfor ikke med i poengberegningen)
 • *Inntil 30-60 dager rentefri betalingsutsettelse: 30 dager er i testen en kort periode, mens 60 dager ville gjort Supreme Card til testvinner innenfor kategorien Test av kredittkort med rentefri betalingsutsettelse. Resurs Bank opplyser at hvor lang (inntil) rentefri betalingsutsettelse kunden får avgjøres av når transaksjonen gjøres i forhold til forfall på kommende faktura (siste i måneden). Dvs at om du betaler med kortet i butikk den 15. i måneden, og forfallet er 30. i måneden etter, så blir rentefri periode inntil 45 dager
 • Inkludert reise- og avbestillingsforsikring om minst 50 % av reisens transportkostnader er betalt med kredittkortet. Reiseforsikringen dekker bl.a. avbestillingsforsikring, forsinkelse tilknyttet offentlige transportmidler og bagasjeforsinkelse
 • Mulig med delbetaling hver måned
 • Velg din egen PIN-kode

 • Bonuspoeng: når du handler tjener du ett bonuspoeng for hver krone du bruker. Disse kan du bruke i kortets såkalte "Poengbutikk" på nett, i et begrenset utvalg av reiser, opplevelser eller produkter. Valutaveksling, betaling av regninger og kontantuttak registreres der i mot som uttak og er derfor ikke med i poengberegningen.

 • Svært negativt at de oppsparte bonuspoengene er låst til Poengbutikken, med sitt begrensede utvalg. Dette trekker kortet mye ned sammenlignet med kort som gir cashback (penger tilbake over fakturaen)
 • Noe høyt valutapåslag, 1,95 % (blir lagt til når du betaler i utenlandsk valuta)

For å kunne søke om Supreme Card Gold må du minimum:

 • Være minst 18 år
 • Ikke ha noen betalingsanmerkninger
 • Ikke ha noen inkassosaker
 • Supreme Card Gold (Resurs Bank) foretar en kredittvurdering av deg

Utdrag fra prislisten - Supreme Card Gold

Etableringsavgift: kr 0,-
Årsavgift: 0,-
SMS-kvittering (ved kjøp over 500,-): kr 0,-
Gebyr ved kontaktuttak: 1,95 % av uttaket, men minimum kr 35,-. Rente påløper fra 1. dag på uttak
Minstebeløp å betale av opptrukket kreditt: 5 % (minimum kr 150,-)
Valutapåslag: 1,95 %

*Rentefri betalingsutsettelse på inntil 30-60 dager gjelder som de fleste andre kredittkort (sett bort fra noen unntak) ikke på kontantuttak. betalingsutsettelse. Resurs Bank opplyser at hvor lang (inntil) rentefri betalingsutsettelse kunden får avgjøres av når transaksjonen gjøres i forhold til forfall på kommende faktura (siste i måneden). Dvs at om du betaler med kortet i butikk den 15. i måneden, og forfallet er 30. i måneden etter, så blir rentefri periode inntil 45 dager.

Supreme Card Gold utstedes av Resurs Bank.