Ikke gå glipp av sparemulighetene under studietiden!

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Skrevet av Kredittkorttesten
Dato: 13. august 2014

Slik sparer du enkelt penger i studietiden:

Sparemuligheter i studietiden

Nå er studiestart rett rundt hjørnet, og det er på tide på å komme seg tilbake til hverdagen etter en lang og fin sommerferie.  For mange er det mye nytt å sette seg inn i og mange ting som skal ordnes. Vi er her for å hjelpe deg – i hvertfall med å spare litt penger på mange av de mest nødvendige utgiftene som studenter har.

Rabatt på pensumbøker

Som student kan du regne med å bruke mange penger på pensumbøker. Da er det bra det finnes flere gode kredittkort som tilbyr rabatter hos mange bokhandlere. Med re:member Black MasterCard (18 års aldersgrense) får du bl.a. 7,5% rabatt hos Haugenbok.no, 6% hos Adlibris.no, 8 % hos Tanum.no, og hele 24% rabatt hos Zinio Digital Magazines.

Trenger du ny PC?

Mange investerer i en ny PC, MAC eller iPad når de begynner å studere. Dette koster ofte litt, og derfor er det veldig deilig å spare litt med rabatter. re:member kredittkortet gir deg rabatter hos mange forhandlere av elektronikk, som f.eks. hos Apple Store (4%), InkClub (12%), Parallels (15%) og Microsoft Store Norway (hele 10%). Du får også gode tilbud på virusprogrammer. Med Ikano Visa er det også mange penger å spare når kredittkortet i november tilbyr 5% rabatt på alt av elektronikk.

«Det er store summer å spare!»

Spar penger på mat- og dagligvarer

For mange betyr studiestart også tiden man skal flytte for seg selv for første gang. yA Visa kombinert med f.eks Trumf eller Coop medlemsrabatt vil gi deg hele 4% rabatt på dagligvarer. Og med Ikano Visa får du alltid 1% rabatt i matbutikker og i desember økes det til 5%. Det kan spare deg for mange penger i lengden. Og når fortjener en belønning, kan re:member hjelpe deg å spare penger på restaurantbesøket, med 10% rabatt på flere restauranter i Oslo og andre norske storbyer.

Søk om testvinnerkortet i kategorien dagligvarer nå!

yA Bank kredittkort

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 22,90%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.744 Totalt kr 16.744,-
Årsgebyr: 0 kr

Ikke glem å unne deg det lille ekstra

Som student må du ofte spinke og spare, men det er viktig å unne deg noe nytt nå og da. Med re:member Black MasterCard får gode rabatter i mange ulike nettbutikker, som Nelly.com (12%), Ellos.no (15%), Boozt (8%), Asos (6%) og Bubbleroom (12%), hvor du kan kjøpe klær, sko, accessories og kosmetikk. Kredittkortet Ikano Visa gir deg gode månedsrabatter og rabatt på drivstoff.

Søk om testvinnerkortet nå!

re:member

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 25,37%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.466 Totalt kr 16.466,-
Årsgebyr: 0 kr

Merket med: , , ,
Skrevet i Ukategorisert