Spar penger på hotellovernatting

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Skrevet av Kredittkorttesten
Dato: 16. juni 2016

Hvor enkelt er det egentlig å få hotellovernattingen billigere? Vi gir deg svaret!

Spar penger på hotellovernattingen

Har du planer om hotellferie i år, eller skal du på en weekendtur, men syns prisene på overnatting er litt vel høye. Da er du ikke alene. Prisnivået på hotellovernatting er høyt rundt omkring, men det er mulig å få det billigere. Skal du spare penger på hotellrom bør du sjekke ut disse tipsene.

Bonuskort kan spare deg for store summer

Det kan være lønnsomt å skaffe seg bonuskort eller melde seg inn i kundeklubber hos de forskjellige hotellkjedene. Da vil du spare penger hver gang du overnatter, og du vil kunne få gratis oppgradering av rommet til bedre standard.

Best Deal tekst

Rabatter med kredittkort

Benytter du deg av kredittkort når du bestiller hoteller vil du kunne spare mange penger. Flere av kortene gir deg gode rabatter på hotell og feriehus i hele landet, og også på flere flotte destinasjoner rundt i verden. Kortene re:member MasterCard og Ikano Visa  gir deg opp til 20 % rabatt på din overnatting. Se vår sammenligning av kredittkort som egner seg best for reise og ferie. Med et av disse kortene kan du oppnå gode rabatter når du skal ha ferie.

Inn og utsjekkingstidspunkt er viktig for pris

Det er helt klart avgjørende når du sjekker inn og ut av hotellet. Det er dyrere i helgene og den rimeligste natten i uken er  søndag til mandag, med torsdag til fredag som en god nummer to. Det er helt klart billigst å bo på turisthoteller i ukedagene, og på businesshoteller i helgene.

Noen smarte ting å tenke på for å spare mest mulig

– Det kan godt hende at nye og eksklusive hoteller ønsker mange bookinger og raskt for å vise suksess, og gjør dette ved å dumpe prisene. Nye og populære steder kan også være dyrere enn sine konkurrenter, så sjekk nærliggende hoteller som kanskje senker sine priser for å konkurrere med nykomlingen.
– Frokost på hotellet er dyrt, men skal du bestille med frokost bør du forhåndsbestille dette. Det vil alltid være dyrere å kjøpe det direkte på hotellet etter ankomst.
– Avstander til attraksjoner og hvor sentralt hotellet ligger vil være avgjørende for pris. Jo lengre unna, jo billigere. Sjekk transportmulighetene i nærheten. Med gode transporttilbud vil det ikke være noe problem at hotellet ikke ligger så sentralt.

Dette kan spare deg for enda mer penger – les her:
Rabatt på alt du handler i utlandet
Slik gjør du ferien billigere
Gratis reise- og avbestillingsforsikring

 

God tur hilsen Testerne!

Merket med: , , , , , ,
Skrevet i Kredittkort, Rabatter, Ukategorisert