Spar penger på 17. Mai feiringen

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Skrevet av Kredittkorttesten
Dato: 12. mai 2016

Visste du hvor lett du kan senke kostnadene for feiringen av nasjonaldagen?

Spar penger på 17. Mai feiringen

Les videre og se hvor lett det er!

Vår fantastiske nasjonaldagsfeiring står snart for døren. Vi liker å slippe oss løs denne dagen og kle oss i fine klær, spise god mat og ikke snu og vende på krona. Det skal ikke spares på noe, men det betyr ikke at vi ikke kan spare noen kroner på innkjøpene til denne storslåtte dagen.

Har du tenkt på at det faktisk går an å spare mange penger ved å bruke kredittkort til å oppnå gode rabatter? Grunnen er så enkel som at man som kunde får mange gode rabatter med forskjellige kredittkort. Gjerne direkte avslag på varer og ved bruk av fordelsportaler. Du kan på den måten spare penger på alt fra klær og mat, til hjemreisen.

Få rabatter på klær og finstas

Det er ikke uvanlig å kjøpe nye festklær til den store dagen. Hvorfor ikke spare noen kroner samtidig. Du kan oppnå gode rabatter på både klær og sko hvis du velger å bruke riktig kredittkort. Ikano Visa gir hele 7% rabatt på klær og sko i mai.

Spar penger på dagligvarehandelen

Festbordet pleier å være fylt opp til randen denne dagen og man sparer ikke på godsakene. Ved å bruke for eksempel yA Bank Visa kan du få hele 4 % rabatt på handlekurven og bruker du Ikano Visa oppnår du 1 % rabatt på handelen.

Laks med poteter

Gjør restaurantbesøket billigere

Ved å bruke kredittkort når du går ut og spiser kan du spare opp til hele 30 % på måltidet. Det finnes flere kredittkort som tilbyr gode rabatter på ulike restauranter. Re:member Mastercard gir deg 10 % på et stort utvalg spisesteder, med Ikano Visas fordelsprogram kan du få opp til 20 % på måltidet ditt og Santander Red tilbyr så mye som 30 % hos flere restauranter.

Billigere hjemreise

Har du familien langt unna og pleier å reise hjem dit for å feire nasjonaldagen, skader det jo ikke å få rabatter på reisen. Du kan oppnå både billigere flyreise, leiebil og hotellopphold med kredittkort.

 

Det kan være innbringende å sjekke hvilke rabatter du kan oppnå ved å bruke for eksempel disse kredittkortene:

re:member MasterCard

re:member

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 25,37%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.466 Totalt kr 16.466,-
Årsgebyr: 0 kr

Ikano Visa

Ikano Visa

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 21,92%, kr 20.000 o/12 mnd. Kostnad kr 2.102 Totalt kr 22.102,-
Årsgebyr: 0 kr

 

 

Testprofessoren tipser degAndre fordeler for deg som forbruker:

Når du handler med kredittkort får du mange rentefrie dager. Det betyr at hvis du betaler tilbake innen disse dagene utløper så kan du låne pengene gratis i mellomtiden. Dette gir deg fleksibilitet til å handle når behovet er der, men husk at pengene skal tilbakebetales og at etter de rentefrie dagene så påløper det rente.

 

 

Lyst til å spare mer penger? Da bør du ikke gå glipp av disse tipsene:
Slik senker du enkelt matbudsjettet ditt
Slik får du rabatt i hundrevis av nettbutikker
Slik gjør du ferien billigere

 

Nyt nasjonaldagen hilsen Testerne!

Norsk flagg

Merket med: , , , , ,
Skrevet i Forsiden, Kredittkort, Rabatter