Spar penger med 3 % rabatt på alt du handler!

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Skrevet av Kredittkorttesten
Dato: 15. januar 2015

Da var 2015 endelig her, og vi har alle kommet godt i gang med det nye året. Januar er for mange preget av økonomisk nøkternhet etter mange penger brukt på julemat og julegaver. Derfor kunne ikke timingen for våre testeres siste sparetips være bedre! Særlig ikke når det betyr at du kan spare penger på alt du handler, overlat. Ved å betale med Ikano Visa når du handler, får du 3 % rabatt på alle kjøp! Visa-kortet er enkelt å søke om, og det har heller ikke etablerings-, års- eller kjøpsgebyr.

Med Ikano Visa får du rabatt på innkjøpene du uansett skal gjøre i januar, enten det er mat, dagligvarer eller drivstoff, eller kanskje klær, sko eller elektronikk. Du får 3 % rabatt uansett hva det er, og det samme gjelder hvor: Rabatter gjelder både i Norge og utlandet, samt på nettet. Ikano Bank setter en øvre grense for hvor mye rabatt du kan få i året på 5.000 kr. Det betyr at du får rabatt fra Ikano på alt du handler opp til 125.000 kr i løpet av et år.

Alle som er minimum 23 år kan søke om Ikano Visa, så søk i dag!

Ikano Visa

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 21,92%, kr 20.000 o/12 mnd. Kostnad kr 2.102 Totalt kr 22.102,-
Årsgebyr: 0 kr

Vi gjør hva vi kan for å hjelpe deg finne de beste kredittkortene for dine behov, så bruk våre tips for å få en bedre og enklere økonomi.

Godt nyttår fra Testerne!

Skrevet i Ukategorisert