Bruk kredittkort fornuftig og strukturert – Spar penger

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Skrevet av Kredittkorttesten
Dato: 9. februar 2016

Har du tenkt på at kredittkort kan gi deg rabatter? Men husk, tilbakebetal benyttet kreditt innenfor den rentefrie betalingsutsettelsen

Spar penger - bruk kredittkort

Har du litt økonomisk sans og tenker lurt, så kan du faktisk tjene penger på å bruke kredittkort. Det finnes mange forskjellige kredittkort på markedet, og hvert enkelt av dem har egne fordeler for deg som bruker. Det viktigste du må tenke på før du velger kort er å velge det eller de kortene som passer din bruk, ditt behov og dine preferanser best. På den måten kan du spare tusenvis av kroner i året ved å bruke kredittkort. Dette hvis du bruker kredittkort fornuftig og strukturert, og husk å alltid tilbakebetal benyttet kreditt innenfor den rentefrie betalingsutsettelsen hvis du kan.

«Lær deg triksene – spar penger med rabatter»

Vi hjelper deg å finne de gode rabattene kredittkortene gir deg

For å gjøre det enklere for deg har vi foretatt en grundig gjennomgang og sammenligning av de forskjellige kredittkortene på markedet, og kommet frem til hvilke som er best i forskjellige kategorier. Disse har vi rangert for deg på en oversiktlig og grei måte. Vi har sammenlignet renter, rentefrie dager, rabatter, inkluderte forsikringer og fordelsprogrammer.

Flere kort – mer å spare!

Ved å kombinere bruken av flere kredittkort vil du ha størst inntjening. Tenker du smart og får det beste ut av hvert kort kan du spare tusenvis av kroner i året. Så lenge du bruker dem på en fornuftig måte vil du spare penger og ikke tape penger. Bruk kortene for å oppnå de beste rabattene og spare opp bonuser. Velger du for eksempel re:member MasterCard får du med deg de beste rabattene i mange kategorier, og tar du Ikano Visa får du også med deg de beste rabattene på drivstoff og handel på bensinstasjoner. Komplett MasterCard er kortet som er skreddersydd for de som elsker netthandel. Så som du skjønner er det nyttig å sette seg inn i hvert enkelt korts fordeler og vilkår. På den måten vil du kunne spare mye penger og oppnå maksimal fortjeneste på kortbruket.

Rabatt- og fordelsprogrammer

Mange kredittkort opererer med forskjellige rabattprogrammer. Dette betyr at det gis avslag på varer og tjenester man kjøper. Det finnes flere typer rabattprogrammer, og man kan faktisk spare mye penger på å bruke de riktige rabattene ved store kjøp.

Spar penger med kredittkort

Gratis forsikringer

Flere og flere kredittkort tilbyr en inkludert reise- og avbestillingsforsikring som gjelder når minimum 50 % eller mer av transportutgiftene til reisen er betalt med kredittkortet. Noen kredittkort har også andre fordelaktige forsikringer inkludert. yA Bank gir deg gratis gjeldsulykkeforsikring. Med Ikano Visa får du tankefeilforsikring inkludert. Komplett Bank MasterCard tilbyr en god pakke med inkluderte forsikringer som gjør handelen din tryggere, og sparer deg for en god slump forsikringskroner.

«De fleste kredittkort lar deg faktisk ”låne” penger uten å betale noe for det»

Rentefrie dager

Selv om renten på norske kredittkort kan være høy. Noe som i seg selv er en stor grunn til at mange velger å ikke skaffe seg kredittkort, så er det faktisk mulig å bruke kredittkort uten å betale renter! De fleste kredittkort lar deg faktisk ”låne” penger uten å betale noe for det. Du kan låne pengene gratis i opp til 50 dager. Renten begynner først å løpe etter de rentefrie dagene har løpt ut.

Cashback/bonus

Flere kortutstedere tilbyr ”cashback” (bonuspoeng) på kredittkjøpene du foretar. Med dette menes det at du får deler av det du betaler for varen med ditt kredittkort, tilbake. Et eksempel er hvis du bruker 3.000 kr på klær med en rabatt på 9 % Cashback. Da betaler du hele summen på 3.000 kr i kassen med kredittkortet ditt, men 270 kr overføres inn på konto til kredittkorteierens disposisjon. Kredittkortet som er best i test på Cashback i våre sammenligninger er re:member MasterCard. Kortet gir deg ubegrenset Cashback på de fleste varer og tjenester, som f.eks. reise, ferie, elektronikk, hvitevarer, mat, restauranter, klær, mote, sko, sport, fritid, bil, hotell, flyreiser, data, mobiler, nettbrett, multimedia – for å nevne noen.

Rabatter og tilbud

Dagens kredittkort tilbyr brukeren mange gode fordeler. Du kan få rabatter og tilbud i alle kategorier som for eksempel på strøm, reiser, bilutleie, netthandel, drivstoff, restauranter, i butikker, matvarer, teknologi, tele, data og bøker. Vi har testet en rekke kredittkort for å se hvilke som gir deg de beste rabattene og tilbudene og listen er lang. Igjen er det lurt å tenke over hva man vil bruke sitt kredittkort på og hva man ønsker å oppnå ved bruken.

Skattefordeler

Dette er noe som er viktig å ikke glemme. Du får faktisk igjen 28 % av alle renter du eventuelt har betalt ved at du får skattefradrag på skatten du betaler.

Våre anbefalinger

Vi har gjort mange tester og sammenligninger og har funnet de beste kortene i flere kategorier. Det kan være verdt å bruke noen minutter på å sjekke ut disse kortene hvis du ønsker å spare penger på ditt kredittkort.

 

Kredittkort med best rabatter

Re:member MasterCard gir deg opptil 25% rabatt i nesten 220 nettbutikker.

re:member

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 25,37%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.466 Totalt kr 16.466,-
Årsgebyr: 0 kr

Beste diesel-/bensinkort

Ikano Visa gir deg 2 %rabatt på alt du handler av drivstoff og annet du måtte handle på bensinstasjoner (du får 2 % på alt du handler hos Shell bensinstasjon og 1 % hos andre bensinstasjoner)

Ikano Visa

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 21,92%, kr 20.000 o/12 mnd. Kostnad kr 2.102 Totalt kr 22.102,-
Årsgebyr: 0 kr

Beste reise-/feriekort

Re:member MasterCard gir deg både gratis reise- og avbestillingsforsikring, samtidig som du får rabatter ved bestilling av reise, leiebil, hoteller og gjør reisen din billigere.

re:member

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 25,37%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.466 Totalt kr 16.466,-
Årsgebyr: 0 kr

Best på cashback

Re:member MasterCard er det eneste kortet som ikke har noen øvre grense på hvor mye Cashback (penger tilbake ved rabatter og avslag i pris) du kan få.

re:member

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 25,37%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.466 Totalt kr 16.466,-
Årsgebyr: 0 kr

Gratis forsikring

Re:member MasterCard gir deg gratis reise- og avbestillingsforsikring for deg/din familie, eller inntil tre medreisende på reiser som varer inntil 90 dager inkludert.

re:member

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 25,37%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.466 Totalt kr 16.466,-
Årsgebyr: 0 kr

 

Merket med: , , ,
Skrevet i Cashback, Kredittkort, Rabatter, Ukategorisert