Slik får du hagemøblene billigere

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Skrevet av Kredittkorttesten
Dato: 31. mai 2016

Er det virkelig så enkelt å få hagemøblene billigere? Ja, sier vi! Bare se her:

Slik får du hagemøblene billigere

Nå er sommeren i anmarsj og mange har lyst til å pynte opp uterommet sitt. Hva frister vel mer enn å trekke ut når sola skinner, fuglene kvitrer og humlene surrer. Slå seg ned i noen behagelige og lekre utemøbler, helle noe forfriskende i glasset, tenne grillen og nyte livet fullt ut.

Men for noen betyr det først og fremst at tiden er inne for å oppgradere uteplassen en smule. Ikke minst vil man ha nye møbler på plass, så hvordan skal man finne frem i jungelen der ute og gjøre investeringen billigst mulig. Det finnes hauger av nettsider og butikker som selger utemøbler. Hvordan finner man frem til de beste tilbudene og hvordan kan man spare noen kroner på kjøpet.

Hva er du på jakt etter

Det første du bør gjøre er å bestemme deg for hva det er du ønsker. Er du på jakt etter noe i rotting eller tre, sofa og bord, stoler og bord, spisebord med stoler, solstoler, cafébord og stoler, hammock, hengekøye eller noe annet. Uansett må du definere ønsket ditt.

Få oversikt

Når du jakter på det beste tilbudet er det helt klart en stor fordel å få oversikt over markedet. Bruk nettet og finn gode leverandører på hagemøbler, og sjekk priser. Det vil være mulig for deg å spare mye penger på den måten. Det finnes flere leverandører der ute og mange selger de samme møblene til forskjellig pris. Det kan ofte bli billigere å kjøpe møblene på nett, men ønsker du å se og prøve møblementet først kan du jo sjekke om de selges i butikk også. Da kan du få sett på dem før du bestiller. Ellers lønner det seg å sjekke anmeldelser fra andre kunder.

Betal med kredittkort og spar penger

Venter du på feriepengene og har tenkt til å bruke litt av de til å piffe opp uterommet. Da kan det jo være ekstra gunstig å bruke kort på kjøpet så lenge. Du kan ”låne” pengene kostnadsfritt i opp til 50 dager og til og med få rabatt på kjøpet ditt.
Med yA Bank Visa får du 5 % på varer til hus og hage.
re:member reward gir deg 6 % rabatt på Byggmax, 2,5 % rabatt hos Grønt Fokus, 7 % rabatt hos Fix Bolig og 4 % rabatt hos Bygg Hjemme.

Kjøp på sensommeren

Når vi nærmer oss slutten av juli og de fleste nordmenn er på ferie, er tiden inne for å gjøre et skikkelig kupp. Da blir prisene på hagemøbler ofte skrudd ned til halv pris og mer. Da kan du få utemøblene du har siklet på til en veldig god pris og spare mange tusen kroner.

Hagemøbler i rotting

Sommertips fra Testerne

Når du skal rengjøre utemøblene dine bør du la høytrykkspyleren stå og bruke såpe og vann i stedet. På den måten unngår du å utsette møblementet ditt for ekstra belastning.

Slå til på et godt tilbud

Ønsker du å slå til på et godt tilbud nå og betale når feriepengene kommer, da kan et godt kredittkort være løsningen. Vi har testet de fleste på markedet og har kommet frem til hvilke vi ønsker å anbefale. Se vår tabell med sammenligninger og se hvilket kort som passer best til dine ønsker.

 

De tre beste kortene i testen er:

Re:member

re:member

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 25,37%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.466 Totalt kr 16.466,-
Årsgebyr: 0 kr

Norwegian Visa

Norwegian Visa

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 23,10%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.764 Totalt kr 16.764,-
Årsgebyr: 0 kr

Ikano Visa

Ikano Visa

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 21,92%, kr 20.000 o/12 mnd. Kostnad kr 2.102 Totalt kr 22.102,-
Årsgebyr: 0 kr

 

Du kan også spare store beløp på oppussingen din med enkle knep. Les videre her:
Puss opp og få tusenvis av kroner tilbake
Slik realiserer du drømmeprosjektet ditt

God sommer hilsen Testerne

Testprofessoren i solstol

Merket med: , , ,
Skrevet i Forsiden, Kredittkort, Rabatter, Ukategorisert