Beste Reise-/Feriekort

Her er noen av de beste kredittkortene for reise og ferie som testerne har testet og sammenlignet. Her er reise- og feriekort som gir deg som forbruker fordeler i kategorien reise og ferie, som gode rabatter og reiseforsikring. Alle kredittkortene i sammenligningen har ikke etableringsgebyr eller årsavgift. I tillegg handler du gebyrfritt og sikkert. Les gjerne mer om våre kriterier for utvalget, og hvordan vi tester og sammenligner kredittkort under tabellen.

Inneholder markedsføring (Søk nå-knapper leder til banken)

Testen "Beste Reise/ferie-kort" ble sist oppdatert juli 2017.

KortBeløpFordeler og ulemperAlderVurderingSøk
re:member150.000 kr
  • Beste kredittkort i 2017
  • Best i test Bestilling av reise eller ferie! Gode rabatter på hotell, fly, leiebil og feriesteder! Gratis reise- og avbestillingsforsikring.
  • Ikke drivstoffrabatt eller markedets laveste rente ved utsatt betaling
20 år
annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 25,37%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.466 Totalt kr 16.466,-
Årsgebyr: 0 kr
Norwegian Visa100.000 kr
  • Testvinner Kortbruk i utlandet. Gebyrfritt og rentefrihet på kontantuttak og kortkjøp i utlandet. Gratis reise- og avbestillingsforsikring.
  • Ikke Cashback (penger tilbake) og få steder du kan bruke opptjente Points
18 år
annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 23,10%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.764 Totalt kr 16.764,-
Årsgebyr: 0 kr
Ikano Visa100.000 kr
  • Gratis reise-, avbestilling- og tankefeilforsikring. Rabatt på reise og drivstoff.
  • Tak på cashback med maks. 5000 kr i året, rabatt i færre kategorier enn testvinneren
23 år
annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 20,43%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.596 Totalt kr 16.596,-
Årsgebyr: 0 kr
Komplett MasterCard100.000 kr
  • Gebyrfritt, bonus/cashback på varekjøp og inkluderte forsikringer
  • Tak på bonus/cashback med forholdsvis lave 500 per måned/2000 per år, rentenivået ved utsatt betaling
20 år
annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 24,20%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.837 Totalt kr 16.837,-
Årsgebyr: 0 kr

Lurer du på hvordan vi tester og sammenligner kredittkort?
Les mer om våre kriterier og Hvordan vi tester og sammenligner kredittkort.

Noe du savner?

Her kan du finne mye informasjon om kredittkort, som f. eks. guider, tips, forhåndsregler, forbrukerrettigheter og nesten 70 kredittkort.


Vi har i løpet av fem år testet og sammenlignet omkring 70 kredittkort på kredittkorttesten.no. Alle kredittkort har hver sin detaljside hvor du kan lese mer om kortet. Du finner frem til sidene f. eks. ved å klikke på kortet du vil lese mer om, eller søke det opp i søkeverktøyet ovenfor. Testene gir deg et overblikk over de viktigste forskjellene i fordeler, ulemper og vilkår ved kredittkortene. I tabellen ovenfor har vi forsøkt å tilby et godt nok kortutvalg slik at det dekker ulike forbrukerbehov og preferanser, samtidig som vi ønsker å holde det oversiktlig og brukervennlig. Testerne ønsker samtidig å gjøre deg oppmerksom på at det finnes mange flere kredittkort i det norske markedet enn de som er i tabellen. Visse objektive vilkår er lagt til grunn for de kredittkort som er med i sammenligningen: de er landsdekkende, representative og relevante innenfor sin testkategori, er alle uten etableringsgebyr og årsavgift, og de er gebyrfrie å handle med. Samt har de ikke et krav til medlemskap eller kundeprogram. Det er forsøkt å foreta et utvalg av kort som anses mest aktuelle for den gjennomsnittlige forbruker. Kort med høy inntektsgrense, forvirrende rentepraksis, høye administrasjonsgebyr eller andre lite forbrukervennlige vilkår er ikke inkludert i tabellen. Les gjerne mer om våre kriterier og Hvordan vi tester og sammenligner kredittkort. Vi mottar provisjon fra kortutstederne ovenfor dersom søknaden godkjennes, og "Søk nå"-knapper leder til de respektive bankene/kortutstederne. Det at alle kredittkort i rangeringen ovenfor betaler provisjon bidrar til å ivareta hensynet til at kortene her skal være valgt ut på like vilkår. Dette fjerner også risikoen for at kort som betaler provisjon skal forskjellsbehandles i karaktersetting og rangering fremfor kort som ikke betaler provisjon. Vi tar forbehold om eventuelle feil i denne tabellen. Priser, renter og vilkår kan endre seg. Vi anbefaler at du leser gjennom prislister og vilkår hos de respektive selskapene, ved å klikke "søk nå", før du søker om kredittkort.

Slik fungerer kredittkorttesten

Sammenlign kredittkort - slik fungerer det