Opptil 25 % rabatt på restaurantbesøk

Santander Red
Santander Red
Eff.rente 17,12%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.323 Totalt kr 16.323,- Se testernes merknad vedr renten under "Ulemper" og "Vilkår"
Årsgebyr: 0/149 kr

Som kredittkortkunde av Santander Red Visa får du fast rabatt på opptil 25 % på matretter hos over 200 spisesteder i mange norske byer. Det som er noe upraktisk ved rabatten er at du på forhånd må ha skaffet deg bevis på rabattrettighet, som booking-sms (som du mottar ved reservering via Santanders nettside) eller «drop in bevis» (får du ved å sende sms «dp santander» + ditt navn til 2010). Dette viser du til servitøren ved matbestillingen. Testerne synes selvsagt det er positivt at du som forbruker får rabatt på restaurantbesøk, men samtidig at det skulle vært enklere å få rabatt, som for eksempel ved at det holder å fremvise Santander-kortet eller betale med kredittkortet.

Se alle sparetipsene fra Santander Red
Vi tar forbehold om eventuelle feil i kjøpseksemplene. Priser, rabattsatser og vilkår kan endre seg. Vi gjør også oppmerksom på at du ikke får rabatt for moms, frakt eller øvrige håndteringskostnader når du handler i utenlandske nettbutikker.