re:member har fått ny kortløsning

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Skrevet av Kredittkorttesten
Dato: 29. juli 2013

Remembercard sine kredittkort besto tidligere av versjonene remember MasterCard, remember Visa, remember Gold MasterCard og remember Gold Visa. Nå har kortutgiver EnterCard endret sin løsning på remembercard og dermed gjort kredittkortløsningen mer fleksibel og enklere å forholde seg til for forbrukeren. Nå tilbys tre versjoner og versjonen Remember black er på topp blant de beste kredittkortene i Norge, men det er ikke silver- og blue-versjonene, da disse er tilpasset for kunder med dårligere betalingshistorikk har de heller ikke like gode vilkår som de beste kredittkortene. Samtidig som en fordel er bevart i alle versjonene, nemlig de mange og gode rabattene i nettbutikker og hos restauranter.

Den nye kortløsningen til remembercard

Når du bestilte remember sitt kredittkort før sommerferien 2013 kunne du velge mellom de fire kortløsningene remember med Visa eller MasterCard og remember i svart farge eller Gold-kortet. I praksis var det liten forskjell på disse kredittkortene. Nå har remembercard endret sin kortløsning slik at du som forbruker kan få et kortprodukt tilpasset din økonomiske situasjon. Nå finnes remember i tre ulike versjoner. Hvis du søker på remembercard sitt hovedkort remember black MasterCard og ikke får kortsøknaden godkjent fordi du ikke kvalifiserte til kredittkortet, kan kortutgiver gi deg tilbud om å takke ja til remember silver. Hvis du heller ikke kvalifiserer til dette kredittkortet kan kredittkortselskapet tilby deg å takke ja til rememer blue. Dette bidrar til at flere kan få tilgang på kortfordelene. Det er også viktig å vite at fordelene kredittkortene remember silver og remember blue tilbyr er færre enn ved remember black, i tillegg har de to førstnevnte dårligere rente enn sistnevnte. Remembercard skriver at etter ca. 18 måneder med silver eller blue så kan du bli oppgradert til remember black-kortet.

re:member black

Remember black MasterCard er helt likt den tidligere versjonen av remember kredittkortet. Alle fordelene er bevart, renten er den samme, gebyrene er like, og vilkårene er de samme.

re:member silver

Eneste måten du kan søke om remember silver er ved å søke på remmber black, da silver-versjonene av remember kun tilbys om du ikke kvalifiserer til remember black. Uansett er det for deg som forbruker mest gunstig å ha remember black, da silver-versjonen har betydelig lavere kredittgrense, 20 000 kreditt sammenlignet med black-utgavens maksimale kredittramme på 150 000 kroner. Remember silver er ikke blant de beste kredittkortene som remember black er, men du får de samme fordelene innenfor rabatter og tilbud, mens antall rentefrie dager reduseres fra 52 dager til 45 og den effektive renten er høyere (ca. fire prosentpoeng høyere). I tillegg følger det ikke med gratis-forsikringer i silver-kortet (dette kan om ønskelig bestilles ved siden av). Som alltid kan du takke nei til korttilbud du eventuelt får etter å ha fylt inn en kortsøknad. Når du eventuelt har hatt remember silver i ca. 18 måneder hevder remembercard at du kan bli tilbudt black-versjonen hvis betalingshistorikken din er god.

re:member blue

Eneste måten du kan søke om kredittkortet remember blue er ved å søke på remmber black, fordi blue-versjonene av remember kun tilbys om remembercard ikke godkjenner black-søknaden din (fordi du ikke kvalifiserer til denne versjonen). Uansett er det for deg som forbruker mest gunstig å ha remember black, da remember blue har betydelig lavere kredittgrense, 10 000 kreditt sammenlignet med remember black sin maksimale kredittramme på 150 000 kroner.  Remember black er på topp blant de beste kredittkortene i Norge, men det er åltså ikke remember blue. Selv om du får mange av de samme fordelene innenfor rabatter og tilbud, er noen av de viktigste betingelsene ulike og ikke så gode. Som at antall rentefrie dager reduseres fra 52 dager til 45 og den effektive renten er høyere (ca. syv prosentpoeng høyere). I tillegg følger det ikke med gratis-forsikringer i denne remember-versjonen (dette kan om ønskelig bestilles ved siden av). Som alltid kan du takke nei til korttilbud du eventuelt får etter å ha fylt inn en kortsøknad. Etter å ha hatt kredittkortet remember blue i ca. 18 måneder hevder remembercard at du kan bli tilbudt black-versjonen hvis din betalingshistorikk er god nok i perioden du har innehatt kredittkortet blue.

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 25,37%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.466 Totalt kr 16.466,-
Årsgebyr: 0 kr

Skrevet i Kredittkort