Slik gjør du reisen billigere med kredittkort

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Skrevet av Kredittkorttesten
Dato: 27. mai 2015

Visste du at du kan spare tusenlapper ved å bruke de riktige kredittkortene?

Det er snart sommerferie og mange av oss skal på ferie i både innland og utland. Uansett hvor man skal så kan det være lurt å ha med seg et kredittkort på turen. Det gir deg flere fordeler. Se bare her:

 

thiefØkt sikkerhet
Mange eksperter vil si at det er lurt å ta med seg kredittkort på reise. Et kredittkort er nemlig en ekstremt viktig reserve dersom noe skulle skje med debetkortet ditt, samtidig som det er en sikkerhet mot svindel. Og skulle uhellet være ute, så er det bankens kreditt du mister, ikke dine egne penger fra kontoen din.  Ofte har kredittkort også færre gebyrer enn debetkort ved bruk i utlandet.

 

airplaneGratis reiseforsikring
Mange kredittkortselskaper tilbyr reiseforsikring gjennom kredittkortet. Fordelen er at det er gratis. Ulempen er at 50 prosent av reisen må være betalt med kredittkortet. Men hvis du ikke skal på bilferie i Europa eller til et land der du vanskelig kan bruke kredittkort, så er reiseforsikring gjennom kredittkortet et svært godt alternativ.

 

krPenger å spare
Ser du for deg en romantisk ferie på en avsidesliggende gresk øy eller en shoppingtur til en storby i sommer? Da kan det lønne seg å bruke kredittkort på turen. Flere kredittkort gir deg tilgang på gratis reiseforsikring, cashback på all handel i utlandet, tilbud på hoteller og billeie, gratis minibankuttak og opp til 50 dager rentefri tilbakebetaling. Dette er det penger å spare på.

 

Begge disse kredittkortene gir deg gratis reise- og avbestillingsforsikring.

re:member MasterCard

re:member
annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 25,37%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.466 Totalt kr 16.466,-
Årsgebyr: 0 kr

Med re:member får du også gode rabatter på reiser og hoteller (f.eks 12% hos Expedia.no, 10% hos Hotels.com, 10% hos Scandic Hotels, 8% hos Nordic Choice Hotels, 4% hos Apollo.no, 5% hos Reisefeber.no og 60 kr. per bestilling av SAS-flybilletter). Kredittkortet er gebyrfritt å få, ha og bruke på varekjøp. Det er også gebyrfritt samt rentefritt i 45 dager (gjelder ikke uttak av kontanter). Dermed anbefaler testerne at man bruker re:member til å betale med ved kjøp av selve ferien.

Bank Norwegian

Norwegian Visa

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 23,10%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.764 Totalt kr 16.764,-
Årsgebyr: 0 kr

Norwegian Visa er også gebyrfritt å få, ha og bruke. Det betyr at det er ingen gebyrer ved varekjøp, det er gebyrfritt samt rentefritt i 45 dager å ta ut kontanter fra minibank i utlandet, og er intet overtrekksgebyr eller gebyr ved fornyelse av stjålet/mistet/ødelagt kort. Bank Norwegian Visa tilbyr i tillegg gebyr- og rentefritt kontantuttak i utlandet.

Vil du vite mer om gratis reiseforsikring? Sjekk gjerne ut vår film og informasjon om gratis reiseforsikring.

Her kan du se hva gratis reiseforsikring faktisk dekker.

Under er et kredittkort som gir 4 % rabatt på utenlandshandel i juli, men som ikke har reiseforsikring:

Ikano Visa

Ikano Visa

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 21,92%, kr 20.000 o/12 mnd. Kostnad kr 2.102 Totalt kr 22.102,-
Årsgebyr: 0 kr

Testerne fant et kredittkort som ikke har reise- og avbestillingsforsikring, men som i juli er et lurt å betale med i butikker og restauranter i utlandet. Grunnen til dette er at du får 4 % rabatt på all handel du gjør i utlandet med Ikano Visa i juli, noe som gjør at du sparer penger på handle du uansett skal foreta. Rabatten får du fra Ikano ved at de trekker den av på fakturaen fra de. Kredittkortet fra Ikano Bank har også 50 rentefrie dager (gjelder ikke kontantuttak eller betaling av regninger i nettbank), er gebyrfritt å bruke til varekjøp og har ikke etablerings- eller årsavgift.

Testprofessoren med kredittkort på reise

 

 

 

 

 

 


Testerne ønsker deg en riktig God Sommer!

Skrevet i Kredittkort