Slik får du rabatt i hundrevis av nettbutikker

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Skrevet av Kredittkorttesten
Dato: 20. juli 2016

Høres det for godt ut til å være sant? Det er ikke det!

Slik får du rabatt i hundrevis av nettbutikker

Det er faktisk veldig enkelt å oppnå rabatter i hundrevis av nettbutikker. Og vi har tenkt til å fortelle deg hvordan du går frem. På den måten kan du spare tusenvis av kroner på netthandelen din.

”Det finnes to måter å oppnå rabattene på, det ene er ved å bruke kredittkort og det andre er via egne nettsider”

Slik får du rabatter med kredittkortet ditt

Visste du at ved å bruke kredittkortet ditt til å handle på nett så kan du spare store beløp. Det er bare å sette seg inn i hvilke rabatter du får med hvilke kort og bruke dem ved kjøp. Du får penger tilbake på litt forskjellige måter, enten direkte fratrekk av rabatt ved handelen eller ved å få penger inn på kredittkontoen. Rabattene kortene gir kan utgjøre flere tusen kroner i året. Vi har testet kredittkort på markedet og funnet de som gir deg best rabatter.

Spar penger med re:member Black Mastercard!

Kredittkortet gir deg gode rabatter og massevis av tilbud gjennom sitt fordelsprogram re:member reward.

re:member

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 25,37%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.466 Totalt kr 16.466,-
Årsgebyr: 0 kr

Spar penger med yA Bank Visa!

Dette kredittkortet inkluderer gratis gjeldsulykkeforsikring og reise- og avbestillingsforsikring. Kortet gir deg også rabatt innenfor én valgfri kjøpskategori.

yA Bank kredittkort

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 22,90%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.744 Totalt kr 16.744,-
Årsgebyr: 0 kr

Hva betyr Kickback, Cashback og penger tilbake

Du har kanskje hørt begrepene i forbindelse med bruk av kredittkort, men ikke helt skjønt hva dette betyr og hvordan det fungerer? Disse begrepene betyr akkurat det samme. Det betyr enkelt og greit pengene tilbake og er på en måte en bedre måte for bonuspoeng. I motsetning til bonuspoeng som må brukes på bestemte varer og tjenester,  så er dette penger som blir tilbakeført eieren av kredittkortet. Det finnes flere kredittkort som tilbyr Cashback til sine kunder og vi har testet og funnet de med best tilbud på markedet.

”Du får rabatter i hundrevis av nettbutikker”

Eksempler på nettbutikker du får rabatt hos

Du lurer kanskje på hva slags type butikker som er med på denne ordningen, og tenker muligens at du helt sikkert ikke vil finne noe av interesse. Vi er sikre på at du finner noe som passer for deg! Her finnes det varer i alle kategorier som for eksempel: bensin, bil, dagligvare, elektronikk, barn, helse, klær, hus og hjem, foto, bøker, mat, musikk og film, optikk, kjæledyr, ferie og underholdning. Altså skulle det være noe for enhver smak. Nettbutikkene er nok kjente for de fleste. Her finner du kjente navn som SAS, Nelly, CDON, Boozt, Expedia, Ellos, Sportamore, Lekmer, Apple Store, InkClub, Tanum, Ecco, Asos, Bubbleroom, Miinto, Teknikmagasinet, Proteinfabrikken, Douglas, Room21, Foto Knudsen og mange, mange flere.

Dame med kredittkort sitter foran PC

Slik får du rabatter via nettsider

Det finnes egne nettsteder og portaler som gir deg rabatter, enten ved å være gratis medlem eller ved å betale for å være medlem. Du kan foreta handelen din via nettsidene og få penger tilbake når du har oppnådd en viss sum eller per måned.

Dette gjør du for å få rabatten din

Når det gjelder kredittkortenes rabatter og egne fordelsportaler må man være innlogget og bruke kredittkortet for å få rabatten. Kredittkortselskapene har egne nettsider for sine portaler. Skal du bruke en av nettsidene som tilbyr rabatter må du gå inn på foreldresiden som tilbyr rabatten og logge deg inn. Deretter går du inn på omtalen av den aktuelle nettbutikken og følger linken til korrekt side. Da vil du bli registrert som berettiget til å motta rabatten. Du kan ikke gå via nettsteder før du går inn påforeldresiden der du skal foreta kjøpet. Du kan også oppleve problemer med å oppnå rabatt hvis du bruker Adblock.

Så mye kan du spare

Selv om rabattene ikke er så store og utgjør så mye i kroner, er fordelen at det er svært enkelt å skaffe seg disse rabattene. Skal det bli mye penger av det må du være flink til å bruke disse små rabattene ofte. Det er svært gunstig å bruke de ved dagligvarehandel og drivstoff kjøp. Kjøper man litt dyrere varer som reiser, elektronikk og slike ting, så blir jo summene fort større. Totalt sett kan det utgjøre noen tusen kroner i året hvis du benytter deg av rabattene hyppig.

HUSK! Noen kort gir også rabatter i fysiske butikker som for eksempel Ikano Visa og yA Visa. Dette er det verdt å sjekke ut.

Ønsker du å spare mer penger? Sjekk ut disse tipsene:
Slik får du rabatter på barneutstyr
Slik får du dobbel rabatt på dagligvarene dine
Slik krymper du regningen for bryllupet

 

Testerne ønsker deg en god og rabattert handel!

Testprofessoren med tommel opp

Merket med: , , , ,
Skrevet i Cashback, Forsiden, Kredittkort, Rabatter