På jakt etter rabatt på bildekk?

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Skrevet av Kredittkorttesten
Dato: 2. april 2017

Slik kan du få rabatt på bildekkene:

paa-jakt-etter-billigere-bildekk

Når er våren her for fullt, og det er for mange snart på tide å bytte dekk. Kanskje trenger du nye dekk, men har lyst til å gjøre det innkjøpet billigst mulig. Her er noen tips om hvordan du kan gjøre denne affæren billigere.

VIKTIG! Sjekk prisene på dekkene

Det er faktisk viktig å sjekke prisene på dekkene du vil ha hos flere forhandlere. Dette kan spare deg for tusenlapper. Bruk noen minutter på å ringe rundt, eller sjekk priser på nettet. Det kan være lønnsomt for lommeboken din. Det er ofte tilbud og kampanjer der ute.

Husk at du kan få gode rabatter med kredittkortet ditt

Bildekk er dyrt og hvem ønsker ikke å spare noen kroner på det innkjøpet? I tillegg til å benytte deg av rådet ovenfor, kan du betale med et kort som gir deg rabatt. Det finnes flere betalingskort, her kredittkort som gir rabatt på bildekk hvis du betaler med kortet. Som for eksempel Ikano Visa, som gir deg så mye som 6 % på bil og tilbehør i hele oktober. Dette er gode penger å ta med seg. Av kortene vi har testet, som er uten etablerings- og årsgebyr gir Ikano Visa den bredeste rabatten, det vil si alle steder som er registrert forhandler av bil og tilbehør. Husk at hvis du betaler dekk med et kredittkort uten års- og etableringsgebyr så pass på tilbakebetale før de rentefrie dagene utløper, så vil det ikke koste deg noe i gebyr eller renter.

Ikano Visa gir deg 6% rabatt på bil og tilbehør i oktober

Ikano Visa

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 20,43%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.596 Totalt kr 16.596,-
Årsgebyr: 0 kr

Bildekk

Hvor er dekk billigst?

Du bør holde tungen rett i munnen og hendene på rattet når du skal styre deg gjennom denne jungelen av priser, nettsider, tjenester og rabatter. Du bør regne over sluttsummen to ganger og sjekke at du har fått med deg alt. En ting er jo å kjøpe bare dekkene, men så skal disse monteres på felger og avbalanseres. Og så er spørsmålet om du også vil ha disse fraktet hjem og montert på bilen.

Ikke gå for de billigste dekkene

Det anbefales ikke å gå for de billigste dekkene, ifølge NAF kommer disse som regel dårlig ut i tester. Det betyr ikke at du må velge de dyreste heller. Det er ikke alltid disse er de beste. Sjekk gjerne dekktester på nettet før du velger type dekk og merke.

Hvor mye kan du faktisk spare på dekkene?

La oss si at sluttregningen på dekkene dine skulle bli rundt kr 14.000,- og du betaler disse med Ikano Visa og får 6 % rabatt. Da vil disse dekkene komme på kr 13.160,- og vipps så har du spart kr 840,-.

billigerebensin675x449

Slik får du også billigere bildeler og drivstoff

Det er såre enkelt å skaffe seg gode rabatter på både drivstoff og bildeler. Bruker du Ikano Visa vil du kunne få både rabatter på bil, bildeler og drivstoff. Shell Mastercard er kåret til det beste kortet i kategorien bensin- og dieselkort. Så her er det penger å spare ved å bruke kort.

Men husk

Hvis du betaler dekk med et kredittkort uten års- og etableringsgebyr så pass på tilbakebetale før de rentefrie dagene utløper, så vil det ikke koste deg noe i gebyr eller renter.

Ønsker du å spare mer penger på bilholdet ditt? Da bør du lese dette:
Slik velger du riktig billån
Kredittkort som gir deg billigere drivstoff
Sparetips – Slik sparer du penger, MYE penger


Følg oss gjerne i sosiale medier og få supre sparetips og råd om privatøkonomi!

Testerne på facebookTesterne på InstagramTesterne på Google+Testerne på Linkedin

Tagget med: , ,
Postet i Forsiden, Kredittkort, Rabatter