På jakt etter billigere bildekk?

Skrevet av Kredittkorttesten
Dato: 11. oktober 2016

Slik sparer du enkelt penger på bildekkene:

paa-jakt-etter-billigere-bildekk

Vinter og glatte kjørebaner er på vei og det er viktig å ha vinterdekkene på plass, og klare til dekkskifte. Kanskje trenger du nye dekk, men har lyst til å gjøre det innkjøpet billigst mulig. Da er du på rett sted til rett tid. Vi gir deg tips og råd om hvordan du kan gjøre denne affæren billigst mulig.

VIKTIG! Sjekk prisene på dekkene

Det er faktisk viktig å sjekke prisene på dekkene du vil ha hos flere forhandlere. Dette kan spare deg for tusenlapper. Bruk noen minutter på å ringe rundt, eller sjekk priser på nettet. Det kan være lønnsomt for lommeboken din.

Husk at du kan få gode rabatter med kredittkortet ditt

Bildekk er dyrt og hvem ønsker ikke å spare noen kroner på det innkjøpet? Det finnes flere kort som gir deg ulike rabatter. Ikano Visa gir deg så mye som 6 % på bil og tilbehør i hele oktober. Dette er gode penger å ta med seg. Med Re:member MasterCard kan du få 3 % på dekkjøpet ditt via deres reward program.

Ikano Visa gir deg 6% rabatt på dekk i oktober

Ikano Visa

Eff.rente 21,92%, kr 20.000 o/12 mnd. Totalt kr 22.102,-
Årsgebyr: 0 kr

Re:member

re:member

Eff.rente 25,40%, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.408,-
Årsgebyr: 0 kr

Bildekk

Piggdekk eller piggfritt

Hva bør man egentlig gå for, dekk med eller uten pigg. Det finnes egentlig ingen fasit på dette, men det finnes noen retningslinjer. Det du bør tenke på er underlaget du skal kjøre på, har du hytte på fjellet og reiser ofte dit, bor du i byen og der hvor det er lite snø og is på veiene eller er du en uerfaren sjåfør. Hva vil da være tryggest i lengen? Tenk deg litt om og se litt på egen erfaring og bilbruk. Forhør deg gjerne med fagfolk.

Er bildekkene billigere på nettet?

Ja, det er helt klart penger å spare på dette. Du bør allikevel holde tungen rett i munnen og hendene på rattet når du skal styre deg gjennom denne jungelen av priser, nettsider, tjenester og rabatter. Du bør regne over sluttsummen to ganger og sjekke at du har fått med deg alt. En ting er jo å kjøpe bare dekkene, men så skal disse monteres på felger og avbalanseres. Og så er spørsmålet om du også vil ha disse fraktet hjem og montert på bilen.

Ikke gå for de billigste dekkene

Det anbefales ikke å gå for de billigste dekkene, ifølge NAF kommer disse som regel dårlig ut i tester. Det betyr ikke at du må velge de dyreste heller. Det er ikke alltid disse er de beste. Sjekk gjerne dekktester på nettet før du velger type dekk og merke.

Hvor mye kan du faktisk spare på dekkene?

La oss si at sluttregningen på dekkene dine skulle bli rundt kr 14.000,- og du betaler disse med Ikano Visa og får 6 % rabatt. Da vil disse dekkene komme på kr 13.160,- og vipps så har du spart kr 840,-. Bruker du re:member Mastercard på handelen vil du spare kr 420,-

billigerebensin675x449

Slik får du også billigere bildeler og drivstoff

Det er såre enkelt å skaffe seg gode rabatter på både drivstoff og bildeler. Bruker du Ikano Visa vil du kunne få både rabatter på bil, bildeler og drivstoff. Shell Mastercard er kåret til det beste kortet i kategorien bensin- og dieselkort. Og re:member Mastercard gir deg gode rabatter i kategorien bil og motor. Så her er det penger å spare ved å bruke kort og passer du på å betale ned regningen før de rentefrie dagene utløper, så vil det ikke koste deg noe.

HUSK! Oblatsesongen starter 1.november.

Ønsker du å spare mer penger på bilholdet ditt? Da bør du lese dette:
Slik velger du riktig billån
Kredittkort som gir deg billigere drivstoff
Sparetips – Slik sparer du penger, MYE penger


Følg oss gjerne i sosiale medier og få supre sparetips og råd om privatøkonomi!

Testerne på facebookTesterne på InstagramTesterne på Google+Testerne på Linkedin

Tagget med: , ,
Postet i Forsiden, Kredittkort, Rabatter