Hvordan fungerer det?

1 Hvilket kredittkort er best for ditt behov?

Det finnes mange kredittkort der ute, så vi har samlet og testet, sammenlignet og kategorisert dem for deg. Kredittkort tilbyr disponibel kreditt, og de beste kredittkortene gir også gratis betalingsutsettelse, gode rabatter, Cashback og inkluderte forsikringer, m.m. Testernes råd er at du ikke tar til takke med dårlige kredittkort når det finnes så mange kort som gir deg fordeler når du bruker dem. Vi vil at du skal spare tid og penger, og at du skal finne det kredittkortet du trenger ved hjelp av Kredittkorttesten.

2 Klikk «Søk nå» på kredittkortet/kortene du ønsker

Det er enkelt, uforpliktende og gratis å søke om kredittkortet eller kredittkortene du vil ha.

3 Fyll ut søknaden direkte hos kredittkortets nettside – sikkert og enkelt

Vi er opptatt av at du skal spare tid og få en effektiv og sikker nettjeneste. Derfor kommer du direkte til kredittkortets søknadsskjema som du fyller ut over en kryptert og sikker linje.

4 Få kredittkortet direkte i postkassen innen noen få dager

Blir søknaden din godkjent, og du fortsatt ønsker kredittkortet, sender kortutsteder kredittkortet til din adresse. PIN-koden kan du velge selv, ellers sendes den i en annen forsendelse i posten. Velger du legitimering med PUM, kommer kredittkortet til ditt nærmeste postkontor/post i butikk. De beste kredittkortene gir deg øyeblikkelig svar på kortsøknaden og er raske til å sende kredittkortet, så du har det innen noen få dager.