Brukererfaringer

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Kredittkorttesten.no, en del av Testerne.no, ble skapt med et ønske om å samle all den ulike informasjonen om kredittkort som finnes der ute for å gjøre dette mer oversiktlig og forbrukervennelig for deg, slik at du kan ta smartere forbrukervalg. Vi er en gratis forbrukernettjeneste som er åpen for alle, hvor du kan se ulike tester og sammenligninger av kredittkort, i tillegg til at du får mange forskjellige tips fra oss og informasjon om ulike fordeler de forskjellige kredittkortene kan gi deg. Over 500.000 nordmenn benytter seg årlig av våre tjenester for å finne kredittkort som passer best til deres behov og ønsker, og de er ofte veldig forskjellige: Noen trenger kredittkort for å legge ut penger, andre på grunn av fordelesprogrammer og rabatter, andre igjen på grunn av ulike gratisforsikringer som kommer med bruk av kortet. Mange kombinerer også fordelene. Vi bad våre brukere om å dele deres erfaringer og kommentarer med oss etter at de benyttet seg av våre tjenester, og her er noe av det de trakk frem:

«En av de beste fordelene med kredittkort synes jeg er at man får betalingsutsettelse. Man har jo opptil 50 rentefrie dager når man bruker kredittkort!»
Mats

«What! Gir kredittkort rabatt på strøm! Det visste jeg ikke.»
Roger

«Jeg visste ikke at kredittkort i tillegg til å tilby kreditt også tilbyr gratis reiseforsikring.»
Silje

«Bra dere informerer om kredittkortbruk, mye jeg tydeligvis ikke visste. Kan jo faktisk enkelt spare penger på det man trenger på å ha de beste kredittkortene.»
Knut

«Jeg ikke visste hva kredittkort var, hva man skal passe seg for, og hvordan man kan spare penger. Nå vet jeg det, takk :)»
Josef

«Jeg gikk over de 52 rentefrie dagene før jeg betalte tilbake kreditt jeg hadde brukt, men selv om det sparte jeg penger på å bruke testvinnerkortet når jeg handlet i nettbutikker. Etter at renter var betalt viste det seg at jeg hadde spart 900 kr på kjøpet.»
Marius

«Noen kredittkort er rett og slett ræva, noen som tar årsgebyr, høy rente, få fordeler. Bra at dere luker ut disse i sammenligningene av kredittkort. Jeg vil ha fordeler av å bruke kredittkort, så takk for tips.»
Ida

Vi håper du får like positive erfaringer etter at du har benyttet deg av våre tjenester også!

 

BrukererfaringerSend oss gjerne dine erfaringer med kredittkort og/eller gjerne dine erfaringer med vår gratis forbrukernettjeneste Kredittkorttesten.no. Erfaringer kan sendes til post@testerne.no. Kun fornavn på avsender av erfaringen publiseres av hensyn til ditt personvern.