Om oss

Vi er en gratis forbrukerorientert nettjeneste

Vi sjekker og sammenligner ulike kredittkort. Det er mange fordeler med kredittkort og vi kårer noen av de beste kortene.

Funksjon:

Kredittkorttesten er en gratis og forbrukerorientert nettjeneste som formidler noen av de beste kredittkortene på markedet. Vi opplyser om fordeler, ulemper, vilkår og rettigheter, i tillegg til å hjelpe forbrukeren se hvorfor kredittkort kan være positivt for den disiplinerte bruker, samt hvilke kredittkort som kan passe den enkelte best. TESTERNE er en uavhengig aktør, men mottar provisjon fra finansinstitusjoner. Det er viktig å presisere at vurderingene og testene av finansproduktene gjøres på selvstendig grunnlag.

Mål

Gjennom å trekke frem positive og negative sider ved ulike kredittkort ønsker vi gi forbrukeren muligheten til å velge en eller flere av de beste kortene ut i fra krav og behov. For å spare forbrukeren for tid og energi formidler vi undersøkelsene og testene på en oversiktlig og brukervennlig måte. Hos Kredittkorttesten skal det være enkelt og raskt å søke om noen av de beste kredittkortene markedet kan tilby.

Slik fungerer tjenesten

1. Hvilket kredittkort er best for ditt behov?

Det finnes mange kredittkort der ute, så vi har samlet og testet, sammenlignet og kategorisert mange av dem for deg. Kredittkort tilbyr disponibel kreditt, og de beste kredittkortene gir også gratis betalingsutsettelse, gode rabatter, Cashback og inkluderte forsikringer, m.m. Testernes råd er at du ikke tar til takke med dårlige kredittkort når det finnes så mange kort som gir deg fordeler når du bruker dem. Vi vil at du skal spare tid og penger, og at du skal finne det kredittkortet du trenger ved hjelp av Kredittkorttesten.

2. Klikk «Søk nå» på kredittkortet/kortene du ønsker

Det er enkelt, uforpliktende og gratis å søke om kredittkortet eller kredittkortene du vil ha.

3. Fyll ut søknaden direkte på kredittkortets nettside – sikkert og enkelt

Vi er opptatt av at du skal spare tid og få en effektiv og sikker nettjeneste. Derfor kommer du direkte til kredittkortets søknadsskjema som du fyller ut over en kryptert og sikker linje.

4. Få kredittkortet direkte i postkassen innen noen få dager

Blir søknaden din godkjent, og du fortsatt ønsker kredittkortet, sender kortutsteder kredittkortet til din adresse. PIN-koden kan du velge selv, ellers sendes den i en annen forsendelse i posten. Velger du legitimering med PUM, kommer kredittkortet til ditt nærmeste postkontor/post i butikk. De beste kredittkortene gir deg øyeblikkelig svar på kortsøknaden og er raske til å sende kredittkortet, så du har det innen noen få dager.

 

Eierskap

Kredittkorttesten.no er eid av det norske selskapet TESTERNE AS, OrgNr: 998 528 046.  Kontakt oss ved å sende en e-post til post@testerne.no. TESTERNE AS er en uavhengig aktør, men mottar provisjon fra finansinstitusjoner. Det er viktig å presisere at vurderingene og testene av finansproduktene gjøres på selvstendig grunnlag.

Kontaktinformasjon

Om TesterneVi har valgt å digitalisere vår kundekontakt. Du når oss via chat her på siden, eller ved å sende en e-post til post@testerne.no

Adresse: TESTERNE AS, Ullern Allé 41, 0381 Oslo, Norge.

* Vi minner om at Testerne AS er en produkt- og prissammenligningstjeneste på nett som videreformidler blant annet kredittkort, ikke en kortutsteder.  Vi knytter forbruker og bank sammen. Har du spørsmål om ditt kundeforhold med en kortutsteder, må du ta kontakt med dem direkte.