Nyt godt av fordelene med kredittkort på ferie

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Skrevet av Kredittkorttesten
Dato: 21. mai 2014

Nå har endelig sommervarmen kommet til Norge også, og da er det mange som begynner å fantasere om ferie. Er du blant dem? Har du allerede begynt å planlegge sommerferien? Da må du ikke gå glipp av alle fordelene og rabattene du kan nyte godt av ved å bruke kredittkort på reisen!

Vi i Testerne har sammenlignet flere Mastercard og Visa-kort innen reise og ferie for å finne ut hvordan du enklest mulig kan sikre deg gratis forsikringer og mange gode rabatter på din neste ferie eller reise, som for eksempel på flyreisen, hotellet og leiebilen. Uansett om du reiser mye eller lite, tar lange eller korte turer, er det gode penger å spare ved å bruke de riktige kredittkortene. Med de beste kredittkortene betaler du ikke etableringsgebyr og årsgebyr, ei heller kjøpsgebyr hverken i Norge eller i utlandet. I tillegg får du reise- og avbestillingsforsikringer inkludert på kjøpet, tilgang på rentefrie penger hvis feriepengene ikke skulle strekke til og økt sikkerhet ved bruk av kortet. Om flyselskapet går konkurs, om du får en mangelfull vare, om kredittkortet blir misbrukt på reisen, eller om du blir svindlet, får du pengene igjen av kortselskapet. Og fordi du brukte et kredittkort, fikk aldri svindlerne tilgang på lønnskontoen din, og pengene dine er trygge. Denne ekstra sikkerheten er godt å ha med seg på tur.

Vil du vite mer om gratis reiseforsikring? Sjekk gjerne ut vår film og informasjon om gratis reiseforsikring.

re:memeber Mastercard er best i test av reise- og feriekort!

Testens klare vinner ble re:member Mastercard med sine konkurransedyktige gebyrer, gratisforsikringer og gode rabatter både på bestilling av reisen og under ferien!

  • Du får gode rabatter på det meste innen reise og ferie. re:member gir rabatter på flybilletter (SAS, KLM, Finnair, 5 % rabatt på Turkish Airlines med flere), på hotell (10 % rabatt hos Hotels.com, 10 % hos Expedia.no, 8 % rabatt hos hotellkjedene Clarion, Comfort og Quality, og 5 % hos Scandic Hotels), på leiebil (10 % rabatt hos Holiday Autos og 10 % rabatt hos Sixt Bilutleie), og hos fergeselskaper (5 % rabatt hos Stena Line og 2,8 % rabatt hos Scandlines). I tillegg får du 6 % rabatt hos Groupon Reise, 12 % rabatt hos eBookers.no, 4 % rabatt hos Apollo.no, med mange flere.
  • re:memeber Mastercard gir gratis reise- og avbestillingsforsikring når minimum 50 % av transportkostnadene er betalt med kredittkortet.
  • I tillegg får kan du også får en valgfri gratis ekstraforsikring det første året, som for eksempel ransforsikring, bilutleie-forsikring eller nøkkel -og dokumentforsikring.
  • Da får også 10 % rabatt på mange restauranter i Norge.
  • 10 % rabatt også i flere spesialbutikker innenfor interiør og sports- og bilutstyr i Norge.
  • Et negativt aspekt ved testvinnerkortet som må trekkes frem er en høy rente på benyttet kreditt. Vårt klare råd er derfor at du tilbakebetaler det du skylder i løpet av de rentefrie dagene (45 dager). På den måten unngår du å måtte betale renter – du får med andre ord gratis kreditt. Men du bør generelt unngå å bruke kredittkort til å ta ut kontanter, for da løper rentene fra første dag.

Vi anbefaler at du bruker kredittkortet til å betale ferien over nett slik at du får rabatter og forsikringer, og at du benytter det i butikker under reisen slik at du er bedre sikret enn om du bruker et vanlig bankort som er knyttet til lønnskontoen din.

re:member

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 25,37%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.466 Totalt kr 16.466,-
Årsgebyr: 0 kr

Skrevet i Rabatter, Reiseforsikring