Hvordan får du rabatter på sportsutstyr?

rabatter-sportsutstyr

Slik går du frem: Når prisen er så høy, hvorfor ikke spare noen kroner? Vi viser deg hvor lett det er!

rabatter-sportsutstyr-sko

Vi er aktive som aldri før og det kjøpes store mengder av treningstøy og sportsutstyr. Mange er blitt bevisste på helsefordelene man får ved å trene, i tillegg til den økte energien du får i hverdagen ved å holde deg fysisk aktiv. Det økte fokuset har ført til kraftig økning i salg av utstyr. Hva er vel da bedre enn å få gode rabatter på det man kjøper?

Henger pris og kvalitet sammen?

Det kommer nok an på hva du foretrekker og hva du skal bruke treningstøyet til. Jevnt over er det slik at dyrere treningsklær er av bedre kvalitet. Når du skal velge treningstøy vil det være fornuftig å tenke på hva du skal bruke det til, materialet som er brukt, ventilasjon, passform og slitestyrke. Betaler du litt mer for varene vil de nok sannsynligvis vare lengre og fungere bedre. Det vil også være forskjell på om du skal kjøpe treningstøy eller sportsutstyr og fritidsklær.

”Spar penger!”

Spar penger ved å få gode rabatter

Så høy som prisen er på klær og utstyr i denne kategorien vil det være lurt å spare noen kroner ved hjelp av salg, fordelsprogrammer og rabatter. Har du tenkt på at du ved å bruke ulike kredittkort og medlemskort som gir deg gode bonuser og rabatter, kan spare store summer? Vi har samlet informasjon til deg slik at du kan se hvor det er mulig å oppnå rabatter.

rabatter-sportsutstyr-kettlebells

Re:member Mastercard

Via re:members fordelsprogram får du gode fordeler og rabatter på en rekke ulike sportsbutikker på nett. Nettbutikkene har stort utvalg av sportsutstyr og treningstøy. Her er det mange penger å spare. Eksempel på de ulike nettbutikkene og hvor mange % rabatt du kan få er: Bodyshapes.no – iøynefallende treningsmote – 11%, ChainReactionCycles.com – Sykler og tilbehør – 6%, Coolshop.com – sportsutstyr – 5%, Getinspired.no – sportsklær – 7%,
Gymgrossisten.com – kosttilskudd og treningsutstyr – 11%, Hollywood.no – snowboard, skateboard og gatemote – 6%, Keepfit.no – Treningstøy – 11%, Nike.no – Sportstøy – 4%, Outnorth.no – sport- og fritidsutstyr – 20%, Probikekit.com – Sykler og tilbehør – 3,5%, Proteinfabrikken – Treningstøy, treningsutstyr og kosttilskudd – 13%, Skistart.com – Alt av skiutstyr – 3,5%, Sportamore.no – Sportsutstyr og treningsklær – 5%, Sporttema.no – Treningsutstyr – 8%, Vidaxl.no – Sportsutstyr – 10%, Wiggle.com – Sykkel- og sportsutstyr – 6%

 

Re:member

re:member

Eff.rente 25,40%, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.408,-
Årsgebyr: 0 kr

 

Ikano Visa

Som Ikano Visa-kunde får du via deres Dealpass fordelsportal en rekke gode tilbud og rabatter hos blant annet disse sportsutstyrleverandørene: Stormberg.no – tur- og treningstøy – 15%, Komplettfritid.no – Tur- og fritidsartikler – 30%, CDON.com – Friluftsliv-, sports- og treningsprodukter – 30%. Passer du på å benytte deg av Ikano Visas spesielle månedsrabatt kan du spare 7% i riktig kategori en bestemt måned. Da vil du kunne benytte deg av denne rabatten hos samtlige brukersteder tilknyttet dette bransjetilbudet så lenge brukerstedene er tilknyttet Visa. Dette gjelder både innenlands og utenlands.

 

Ikano Visa

Ikano Visa

Eff.rente 21,92%, kr 20.000 o/12 mnd. Totalt kr 22.102,-
Årsgebyr: 0 kr

 

Komplett MasterCard

Med Komplett Bank Mastercard tjener du automatisk bonuspoeng på dine varekjøp og du kan når du vil ta ut din oppsparte bonus. Du kan også velge å få den fratrukket ved din neste handel hos Komplett.no. Du finner massevis av varer i kategorien trening og velvære på Komplett.no. Spar penger på dine kjøp av treningsutstyr ved å benytte deg av dette tilbudet. 3% bonus på Komplett.no, 2% bonus på kjøp av varer på internett (brukersteder registrert som e-handelsvirksomheter) og 1% bonus på øvrige varekjøp. Verdien av dine bonuspoeng dobles når du bruker dem på Komplett.no. Det betyr at du kan oppnå hele 6% besparelse.

 

Komplett

Komplett MasterCard

Eff.rente 24,20%, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.837,-
Årsgebyr: 0 kr

 

yA Bank Visa

Med den valgfrie månedsrabatten kan du få opptil 5% på rabatt på handelen din. Sjekk månedsrabattene og velg din rabatt på yA sin nettside. Vet du at det er tid for å kjøpe inn nytt treningstøy så går du for eksempel for kategorien klær og sko eller sportsbutikk. Begge gir 5 % rabatt.

 

yA Visa

yA Bank kredittkort

Eff.rente 22,90%, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.744,-
Årsgebyr: 0 kr

 

Så mye kan du faktisk spare på et kjøp

Si du går for å kjøpe deg noen sports- og treningsproduker for kr 8.000,- med ditt Ikano Visa på CDON.com. Da vil du kunne få 30% rabatt på handelen og spare hele 2.400,- kroner. En god deal spør du meg. Eller bruk ditt re:member MasterCard og handle nytt treningstøy på Keepfit.no og spar 11%. Hvis du handler for 1.500 kroner vil du spare kr 165,- på dette kjøpet.

 

Vi gir deg tips om hvordan du kan spare mer penger. Les disse sakene og bli inspirert:

Slik får du dobbel rabatt på dagligvarene dine
Slik får du rabatt i hundrevis av nettbutikker
Sparetips – Slik sparer du penger, MYE penger

 

Følg oss gjerne i sosiale medier og få supre sparetips og råd om privatøkonomi!

Testerne på FacebookTesterne på InstagramTesterne på Google+Testerne på Linkedin

Tagget med: , , ,
Postet i Forsiden, Kredittkort, Rabatter, Ukategorisert

Slik sparer du mye penger på julehandelen

slik-sparer-du-mye-penger-pa-julehandelen

Du trenger ikke å være gjerrig for å ønske å spare penger på julegavene!

spar-penger-pa-julehandelen

Det er november og mange er i gang med julegavehandelen allerede. Begynner man tidlig vil det være lettere å spare penger. Man vil kunne bestille varer på nett til en rimeligere penge, handle på tilbud og unngå dyre impulskjøp. Vi viser deg hvordan du enkelt kan spare tusenvis av kroner på julehandelen din. Ved testing og sammenligning av kredittkort har vi funnet ut at noen av de beste gebyrfrie kredittkortene kan gi deg rabatter på hele julehandelen.

Undersøkelser fra tidligere år viser at vi stadig bruker mer penger på julegaver og julefeiring. Vil vi følge opp dette i år også? I følge Hovedorganisasjonen Virke vil vi i følge prognoser bruke 11.120 kroner hver på julehandel i år. For stort fokus på dette kan for mange bli både slitsomt og økonomisk belastende, så her gjelder det å spare der man kan og tenke smart.

Lag deg et julebudsjett

Ved å lage deg et enkelt budsjett for julehandelen unngår du overforbruk. Du vil vite hvilke rammer du har å forholde deg til, og du unngår å bruke mer penger enn du har og ønsker om å bruke.

Avtal med venner og familie

For å unngå at pengebruken går helt over styr kan det være lurt å spørre seg om det er nødvendig å kjøpe gaver til alle venner og hele slekta. Selv om man ikke bruker så mye penger på hver gave, så blir det fort dyrt om man må gå til innkjøp av mange. Det beste er å ta en prat med familie og venner, så kan dere sammen vurdere om det er noen gaver som ikke skal utveksles i år. Benytt også anledningen til å avtale en makspris på julegavene. Da unngår du overraskelser i budsjettet.

”Vær tidlig ute og spar mange penger!”

Benytt deg av tilbud og rabatter

Du kan spare store pengesummer på julehandelen ved å benytte deg av tilbud og rabatter. Det finnes mange måter å gjøre dette på, en måte er å starte julehandelen i god tid og kjøpe varer til redusert pris i butikkene. En annen måte er å benytte seg av fordelen som ligger i kredittkortet du har. Sjekk ut hva ditt kort kan tilby deg av avtaler og fordeler, og hvor mye du kan tjene på å benytte deg av dette.

I hvilke kategorier kan du få rabatter

Du kan få det meste billigere. Her er det alt fra leiebil, flybilletter, restaurantbesøk, dagligvarer, alt av gaver, skjønnhet og velvære, klær, hus og hjem, elektronikk, aktiviteter, kultur og ting til kjæledyret. Det skulle absolutt være mulig å finne noe for enhver.

Re:member Mastercard

Dette kortet gir deg mulighet til å gjøre julehandelen opptil 46% billigere. Via re:members fordelsprogram får du gode fordeler og rabatter i over 200 nettbutikker. Nettbutikkene har stort utvalg av forskjellige varer og her er det mange penger å spare. Eksempel på de ulike nettbutikkene og hvor mange % rabatt du kan få er: Apple Store – 4%, Adlibris – 6%, Booking.com – 4%, Boozt.com – 8%, CDON.COM – 10%, Ellos – 15%, Expedia.no – 12%, Lekmer.no – 10%, Nelly.com – 12%, Outnorth – 20%, Gullmagasinet.no – 20%, Interhome – 46%, Pierre Robert – 15%, Kondomeriet – 10%, Miinto.no – 6%, Penthjemme.no – 11%, Vakre Rom – 10%, Bubbleroom – 12%, Hundepoter – 10,5%, Zinio – 24% og Coolshop – 5%. Du har også mulighet til å gjøre restaurantbesøket i forbindelse med julestria og julebordet litt billigere. Med 10% reward-rabatt på over 70 restauranter skulle du vel finne et sted med god julestemning.

 

Re:member MasterCard

re:member

Eff.rente 25,40%, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.408,-
Årsgebyr: 0 kr

 

Ikano Visa

Lyst til å gjøre dagligvarehandelen for jula 4% billigere? Da er dette så absolutt det rette kortet for det. Dette betyr at du kan spare penger på juleribba, pinnekjøttet, julekakene og marsipangrisen. Og forter du deg kan du få med deg 5% rabatt på all elektronikk i november. Via Ikano Visas fordelsportal får du også tilgang til flere gode tilbud og rabatter. Her får du rabatter innenfor kategoriene spisesteder, nettbutikker, kultur, velvære, aktiviteter, helse, tjenester, ferieopplevelser og butikker.

 

Ikano Visa

Ikano Visa

Eff.rente 21,92%, kr 20.000 o/12 mnd. Totalt kr 22.102,-
Årsgebyr: 0 kr

 

Her kan du lese mer om hvor lett det er å få rabatter i hundrevis av nettbutikker og på restaurant:
Slik får du rabatt i hundrevis av nettbutikker

 

Komplett MasterCard

Med Komplett Bank Mastercard tjener du automatisk bonuspoeng på dine varekjøp og du kan når du vil ta ut din oppsparte bonus. Du finner massevis av varer i flere kategorier på Komplett.no som for eksempel: datautstyr, foto & video, mobil, spill, hus & hjem og hvitevarer. Spar penger på dine kjøp av julegaver ved å benytte deg av dette tilbudet. Du får 3% bonus på Komplett.no, 2% bonus på kjøp av varer på internett (brukersteder registrert som e-handelsvirksomheter) og 1% bonus på øvrige varekjøp. Verdien av dine bonuspoeng dobles når du bruker dem på Komplett.no. Det betyr at du kan oppnå hele 6% besparelse.

 

Komplett MasterCard

Komplett MasterCard

Eff.rente 24,20%, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.837,-
Årsgebyr: 0 kr

 

Andre fordeler for deg som bruker kredittkort i julehandelen

Når du handler med kredittkortet får du opp til 50 rentefrie dager. Det betyr at hvis du betaler tilbake innen 50 dager så kan du låne pengene gratis i mellomtiden. Dette gir deg fleksibilitet i julehandelen, men husk at pengene skal tilbakebetales og at etter de rentefrie dagene så påløper det rente. Det er faktisk helt greit å bruke kredittkort og få med seg alle rabattene, så lenge man har penger til å betale regningen med når den kommer!

Hvorfor ikke spleise på gavene?

Det er en veldig god idé å gå flere sammen og spleise på en større gave til en person, i stedet for å kjøpe en hver. På den måten blir gaven litt finere og kostnaden litt mindre.

Husk! Vær kreativ, gaver må ikke være dyre

De gavene det ligger mest omtanke bak er ofte de som blir best mottatt. Så her er det bare å bruke fantasien og skape de beste julegaveøyeblikkene.

”Gjør julematen billigere. Så enkelt er det!”

spar-penger-pa-julehandelen-mat

Spar også penger på julematen!

Til jul unner man seg jo gjerne en del ekstra godt å spise. Juleribbe, pinnekjøtt, sylte, marsipan, pepperkaker, gløgg og masse annet godt skal frem på julebordet. Og her kan man spare mye penger på innkjøpene. Nå kan du kombinere bruken av yA Visa med Coops og Trumfs medlemsbonus og på den måten oppnå dobbel rabatt på alt du handler. Grunnen til at du kan kombinere disse to kortene så enkelt er fordi yA Visa også har BankAxept og kan på den måten registreres som betalingskort i medlemsklubbene. Ønsker du å vite mer om denne løsningen kan du lese om testvinneren i kategorien dagligvare og få den informasjonen du trenger. Du kan også få dobbel rabatt med Ikano Visa. Kortet gir deg alltid 1 % rabatt på kjøp av mat- og dagligvarer, og sammen med medlemskortene kan du oppnå dobbelt rabatt. For at dette skal fungere må du først bruke ditt Coop- eller Trumfkort for å få medlemsrabatten og så må du betale for handelen med ditt Ikano Visa.

 

yA Visa

Dette kortet er testvinner i kategorien dagligvare og gir deg hele 4% rabatt på handelen din.

yA Bank kredittkort

Eff.rente 22,90%, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.744,-
Årsgebyr: 0 kr

 

Testernes beste tips for å spare penger i året som kommer!

Hva med å spare penger, MYE penger? Les denne saken og få mange hotte tips og råd:
Sparetips – Slik sparer du penger, MYE penger

 

Følg oss gjerne i sosiale medier og få supre sparetips og råd om privatøkonomi!

Testerne på FacebookTesterne på InstagramTesterne på Google+Testerne på Linkedin

 

God jul og godt nytt år
Hilsen oss i TESTERNE

Tagget med: , , ,
Postet i Forsiden, Kredittkort, Rabatter, Ukategorisert

Unngå nettsvindel – Slik handler du trygt på nett

unnga-nettsvindel

Det er økende kortsvindel på nett – sørg for å sikre deg!

unnga-nettsvindel-Slik-handler-du-trygt-på-nett

Nye tall fra Bits og Finans Norge viser at kortsvindel er et økende problem på nett. Det er spesielt for handel i nettbutikker at svindelen øker. Tall viser at det første halvår i år ble svindlet for hele 75 millioner kroner. Mer en halvparten av all svindelen har foregått uten at svindlerne har fått tak i selve kortet, men stjålet informasjonen fra utenlandske driftsmiljøer.

”Tenk før du handler!”

Slik sikrer du deg

Det er noen enkle forhåndsregler du kan ta for å gjøre netthandelen din sikrere. Vi hjelper deg på vei for å gjøre din handel tryggere. Vi har samlet sammen mange gode tips og råd som gjør deg sikrere mot svindel.

Sjekk nettbutikken før du handler

Det finnes mange nettbutikker der ute og det er ikke alle du kan stole på, men hvordan vet du hvor det er trygt å handle? Bruk sider du får anbefalt og sjekk gjerne på nettet hva andre sier om nettstedet. Det finnes sider på nettet som er ren svindel og disse vil du for enhver pris unngå. Les gjerne saken vår: Trygg netthandel – slik går du frem for å få gode råd og tips. Hos Forbrukerombudet vil du finne gode råd og en liste over useriøse butikker du bør unngå. Denne er det lurt å ta en titt på hvis man er i tvil. Tjenesten til Forbruker Europa er også nyttig og kan hjelpe deg å finne ut om nettbutikken er så seriøs som du tror. Her skriver du inn URLen til butikken du vil sjekke og får opp informasjon om nettstedet.

Tryggere med kredittkort enn vanlig bankkort

I følge norsk lov vil du få pengene tilbake hvis du blir svindlet og har brukt kredittkort som betalingsmiddel. Finansloven sikrer deg også mot tap og misbruk av kortet. Det er betydelig mye tryggere å bruke et kredittkort. Dette fordi eventuelle svindlere ikke får tilgang på bankkontoen din og kan tømme denne. De vil kun få muligheten til å svindle kreditkontoen du har hos kredittkortselskapet. Denne kontoen har imidlertid ikke du, men de, ansvaret for så lenge du ikke har begått grove misbruk og vist uaktsomhet. Det finnes flere kredittkort som er skreddersydd for netthandel og gir deg gode rabatter i tillegg til trygghet. Vi har sett på hvilke kredittkort som er best på netthandel og kom frem til at disse er gode alternativer:

 

Re:member

re:member

Eff.rente 25,40%, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.408,-
Årsgebyr: 0 kr

 

Komplett

Komplett MasterCard

Eff.rente 24,20%, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.837,-
Årsgebyr: 0 kr

 

Gratis forsikringer som sikrer deg

Både Komplett MasterCard og re:member MasterCard gir deg forsikringer som sikrer deg når du bruker kortet. Re:member har også en varslingstjeneste som gir deg beskjed hvis det er mistanke om misbruk.

”Følg med og sjekk transaksjonene på kortet ditt!”

Sjekk kontoutskriften din

Det er veldig lurt å lage seg en rutine på å sjekke transaksjonene på kortet ditt. Det er slett ikke all svindel som blir oppdaget av banken og overvåkningssentralen i Mo i Rana. Oppdager du en transaksjon du ikke har foretatt må du øyeblikkelig ta kontakt med banken din. Du vil få pengene tilbake hvis kortet ditt er misbrukt og du ikke har opptrådt uaktsomt og kan bevise dette, men først må jo svindelen oppdages.

Unnga-nettsvindel

Sikre betalingsløsninger i nettbutikken

Bruker nettbutikken såkalt  3D Secure autentisering i tillegg til at du må benytte CVC koden på kortet ditt er dette ett trygghetstegn. Er nettbutikken i tillegg merket med trygg e-handel symbolet eller Verified by Visa og Mastercard SecureCode befinner du deg på trygg grunn. Dette er såkalte krypterte betalingsløsninger og sørger for at din kortbetalingsinformasjon er trygg. PayPals betalingsløsning gir deg også svindelsbeskyttelsen du trenger.

Vær på vakt, når uhellet er ute kan det være for sent!

Selv om du ikke har opptrådt uaktsomt som det så fint heter, betyr ikke dette at banken helt uten videre gir deg pengene tilbake. Selv om kortutsteder i utgangspunktet skal dekke tapet hvis du blir utsatt for svindel, så er du ikke garantert at de gjør dette. Det viser seg at det er vanskelig for kunder som mener seg svindlet å bevise for banken at de ikke har opptrådt uaktsomt. Utfallet av saker som har vært oppe i Finansklagenemda viser nemlig at bankene vinner frem i de fleste sakene.

Tallenes tale – totalt 45.000 rammes av kortsvindel hvert år

Tallene for kortsvindel har hatt en dramatisk økning. I 2013 var tallet på svindlede norske kort 22.500 og i 2014 økte dette til 38.000. Tallet i 2015 var oppe i svimlende 45.000 rammede kort. Og denne trenden ser ut til å fortsette oppover i 2016.

”Vær på vakt og avslør svindelen før du går i fella!”

Unngå svindel – slik avslører du de falske nettbutikkene

En av de første tingene du bør gjøre hvis du er usikker på en nettbutikk er å Google den. Sjekk linkene som kommer opp og se hva andre brukere skriver om nettsiden. Hva med å teste ut tjenesten til scambook.com og se om du finner ut noe om nettbutikken der. Dette tar deg kun noen få minutter og du sikrer at du ikke lar deg gå i fella. Råd to må bli å sjekke språket på nettsiden. Er språket dårlig og ser det ut til at de har brukt Google Translate? Ja, da er det bare å styre unna. Vi vil også anbefale deg å sjekke kontaktinformasjonen. Driver de legitimt og seriøst vil det ikke være noe problem å bli kontaktet av kundene sine heller. Husk også at selges merkevarer til en uvanlig lav pris, da er det mest sannsynlig ugler i mosen. Merkevarer selges sjelden til veldig lav pris. Det behøver de ikke. Norske nettsider er helt klart tryggere enn utenlandske. Det er sjelden norske nettsider er forbundet med svindel, så sjansen for å bli svindlet er liten.

”Se opp for fisking!”

Ikke la deg lure av phishing

Før eller siden vil du nok oppleve å bli utsatt for digital snoking etter sensitiv informasjon i form av en e-post som ellers ser helt legitim ut. Plutselig dumper det ned en e-post i innboksen din fra for eksempel Apple, Nettflix, en bank, Netcom eller et annet stort og anerkjent firma. Her blir du bedt om å verifisere viktig informasjon for å ikke få kontoen din stengt på grunn av sikkerhetsgrunner, eller beskjed om at noen har prøvd å logge seg inn på kontoen din og du må endre informasjonen din for å fortsette å være sikker. De gir deg en link å følge for å gjøre dette og den leder til en falsk side hvorpå de stjeler informasjonen din. Ikke la deg lure! De fleste selskaper vil aldri sende ut slike e-poster. Legg merke til dette i e-posten: Merkelig problemstilling, avsender, linker (sjekk hvor de leder), uvanlige krav om å oppgi informasjon og dårlig språk. Er du usikker på om dette er en reell forespørsel fra selskapet så spør dem.

Phishing

Testernes beste tips til en trygg  netthandel

– Forsikre deg om at nettsiden er trygg
– Bedre å bruke kredittkort fremfor bankkort. Da er du bedre sikret
– Bruk regionsperre på kortet hvis du har denne muligheten
– Hvis du får et tilbud som er for godt til å være sant, da er nok muligheten stor for at dette er en svindel
– Følg med på kontoutskriften din og kontakt banken med en gang hvis du oppdager unormale transaksjoner
– Unngå å ha høye beløp stående på kortkontoen. På den måten hindrer du at du blir lurt for mye penger hvis uhellet er ute
– Pass på å holde datamaskinen oppdatert og sikret
– Bruk nettvett og sunn fornuft

Flere råd og tips

Vi har samlet flere råd og tips om hvordan du kan handle trygt på nettet og vi anbefaler å lese deg litt opp før du velger å hive deg ut i nettjungelen.
Sikker bruk av kredittkort
Dine rettigheter
Beste kredittkort 2016
Er det trygt å bruke kredittkort

 

Følg oss gjerne i sosiale medier og få supre sparetips og råd om privatøkonomi!

Testerne på FacebookTesterne på InstagramTesterne på Google+Testerne på Linkedin

 

 

Kilde: finansnorge.no

Tagget med: , , , , , ,
Postet i Forsiden, Kredittkort

Så enkelt kan du få deg gratis feriereise

gratis-feriereise

Kolonial.no og Bank Norwegian har inngått samarbeid og du kan nå tjene poeng til flybilletter når du handler dagligvarer.

Så enkelt kan du få deg gratis feriereise

”Hvem vil vel ikke ha gratis ferie?”

Høsten er her, kuldegradene nærmer seg og vinteren er ikke langt unna. De fleste av oss har sterke minner om sommeren som akkurat var her og drømmer om nye eventyr som ligger i planene for neste års sommerferie. Hvem har vel ikke lyst til å reise på ferie og i tillegg få flyturen gratis?

Hvordan fungerer det?

Det er utrolig enkelt. Du handler på vanlig måte i nettbutikken til Kolonial.no og betaler handelen med ditt Norwegian Visa kort. Du tjener 5 % CashPoints på alt du handler.

Når mottar du poengene dine?

Normalt sett vil det ta 2-3 dager før du mottar poengene dine etter at ditt Norwegian Visa er belastet.

Hvordan kan jeg søke om Norwegian Visa?

Det er enkelt å søke om Norwegian Visa. Trykk på den grønne søk knappen under og du er i gang og i mål på få minutter. Kortet er også gebyrfritt å få, ha og bruke. Det betyr at det er ingen gebyrer ved varekjøp og det er gebyrfritt samt rentefritt i 45 dager.

Bank Norwegian

Norwegian Visa

Eff.rente 23,10%, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.764,-
Årsgebyr: 0 kr

 

Hva er CashPoints?

CashPoints er en del av Norwegians Reward-program. Hver gang du betaler med Norwegian kredittkortet, enten på nett eller i butikk, får du CashPoints. CashPoints kan brukes til å hel- eller delbetale flyreiser hos Norwegian, eller telefontjenester. Ett CashPoint = én krone. I tillegg gir kortet deg ekstra CashPoints når du kjøper flybilletter hos Norwegian.

Kolonial.no

Hva er Kolonial.no?

Kolonial.no er Norges største kolonialbutikk på nett. De tilbyr et bredt utvalg dagligvarer og middagsretter levert rett hjem til deg, eller til hentepunkt. Du finner mer informasjon om samarbeidet mellom Kolonial.no og Bank Norwegian på nettsiden til Kolonial.no.

Hvor mange poeng kan jeg spare på dette i løpet av ett år?

Går man ut ifra et forbruk som det er referert til i SIFOS referansjebudsjett, og tar med mat, drikke og andre dagligvarer, så utgjør dette ca. 10.000 kroner per måned for en familie. Vi kan anta at stort sett alt av disse varene kan skaffes hos Kolonial.no. Benytter du deg av Norwegian Visa til å betale for handelen, så kan du spare hele 500 CashPoints i måneden. Det utgjør så mye som 6000 CashPoints i året.

Testernes beste tips: Tjen flere CashPoints med Norwegian Visa

– Bruker du Norwegian Visa når du handler, uansett om du handler på nett eller i butikk, så får du 1% CashPoints på alt du handler.
– Med Norwegian Visa får du 20% CashPoints av billettprisen på Fullfleksbilletter når du bestiller utenlandsreiser.
– Du får også 5% CashPoints av billettprisen på Lavprisbilletter når du bestiller utenlandsreiser.
– Gjennom Norwegians Reward eShop kan du handle med ditt Norwegian Visa i over 200 nettbutikker og samtidig tjene CashPoints til din neste reise. Her får du tilgang på tilbud og kuponger, og rabattene får du som CashPoints. Tilbudene gjelder blant annet hos de populære nettbutikkene Ellos, Nelly, Boozt og CDON.com.

Er du interessert i å vite hvordan du sparer penger på dagligvarene dine? Da bør du lese disse sakene:
Slik får du dobbel rabatt på dagligvarene dine
Slik senker du enkelt matbudsjettet ditt

Følg oss gjerne i sosiale medier og få supre sparetips og råd om privatøkonomi!

facebook-73x65instagram-73x65google-73x65linkedin-73x65

Tagget med: , , , ,
Postet i Forsiden, Kredittkort, Rabatter, Ukategorisert

På jakt etter billigere bildekk?

paajaktetterbilligerebildekk400x200

Slik sparer du enkelt penger på bildekkene:

paa-jakt-etter-billigere-bildekk

Vinter og glatte kjørebaner er på vei og det er viktig å ha vinterdekkene på plass, og klare til dekkskifte. Kanskje trenger du nye dekk, men har lyst til å gjøre det innkjøpet billigst mulig. Da er du på rett sted til rett tid. Vi gir deg tips og råd om hvordan du kan gjøre denne affæren billigst mulig.

VIKTIG! Sjekk prisene på dekkene

Det er faktisk viktig å sjekke prisene på dekkene du vil ha hos flere forhandlere. Dette kan spare deg for tusenlapper. Bruk noen minutter på å ringe rundt, eller sjekk priser på nettet. Det kan være lønnsomt for lommeboken din.

Husk at du kan få gode rabatter med kredittkortet ditt

Bildekk er dyrt og hvem ønsker ikke å spare noen kroner på det innkjøpet? Det finnes flere kort som gir deg ulike rabatter. Ikano Visa gir deg så mye som 6 % på bil og tilbehør i hele oktober. Dette er gode penger å ta med seg. Med Re:member MasterCard kan du få 3 % på dekkjøpet ditt via deres reward program.

Ikano Visa gir deg 6% rabatt på dekk i oktober

Ikano Visa

Eff.rente 21,92%, kr 20.000 o/12 mnd. Totalt kr 22.102,-
Årsgebyr: 0 kr

Re:member

re:member

Eff.rente 25,40%, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.408,-
Årsgebyr: 0 kr

Bildekk

Piggdekk eller piggfritt

Hva bør man egentlig gå for, dekk med eller uten pigg. Det finnes egentlig ingen fasit på dette, men det finnes noen retningslinjer. Det du bør tenke på er underlaget du skal kjøre på, har du hytte på fjellet og reiser ofte dit, bor du i byen og der hvor det er lite snø og is på veiene eller er du en uerfaren sjåfør. Hva vil da være tryggest i lengen? Tenk deg litt om og se litt på egen erfaring og bilbruk. Forhør deg gjerne med fagfolk.

Er bildekkene billigere på nettet?

Ja, det er helt klart penger å spare på dette. Du bør allikevel holde tungen rett i munnen og hendene på rattet når du skal styre deg gjennom denne jungelen av priser, nettsider, tjenester og rabatter. Du bør regne over sluttsummen to ganger og sjekke at du har fått med deg alt. En ting er jo å kjøpe bare dekkene, men så skal disse monteres på felger og avbalanseres. Og så er spørsmålet om du også vil ha disse fraktet hjem og montert på bilen.

Ikke gå for de billigste dekkene

Det anbefales ikke å gå for de billigste dekkene, ifølge NAF kommer disse som regel dårlig ut i tester. Det betyr ikke at du må velge de dyreste heller. Det er ikke alltid disse er de beste. Sjekk gjerne dekktester på nettet før du velger type dekk og merke.

Hvor mye kan du faktisk spare på dekkene?

La oss si at sluttregningen på dekkene dine skulle bli rundt kr 14.000,- og du betaler disse med Ikano Visa og får 6 % rabatt. Da vil disse dekkene komme på kr 13.160,- og vipps så har du spart kr 840,-. Bruker du re:member Mastercard på handelen vil du spare kr 420,-

billigerebensin675x449

Slik får du også billigere bildeler og drivstoff

Det er såre enkelt å skaffe seg gode rabatter på både drivstoff og bildeler. Bruker du Ikano Visa vil du kunne få både rabatter på bil, bildeler og drivstoff. Shell Mastercard er kåret til det beste kortet i kategorien bensin- og dieselkort. Og re:member Mastercard gir deg gode rabatter i kategorien bil og motor. Så her er det penger å spare ved å bruke kort og passer du på å betale ned regningen før de rentefrie dagene utløper, så vil det ikke koste deg noe.

HUSK! Oblatsesongen starter 1.november.

Ønsker du å spare mer penger på bilholdet ditt? Da bør du lese dette:
Slik velger du riktig billån
Kredittkort som gir deg billigere drivstoff
Sparetips – Slik sparer du penger, MYE penger


Følg oss gjerne i sosiale medier og få supre sparetips og råd om privatøkonomi!

Testerne på facebookTesterne på InstagramTesterne på Google+Testerne på Linkedin

Tagget med: , ,
Postet i Forsiden, Kredittkort, Rabatter

Slik får du rabatter på barneutstyr

Rabatter på barneutstyr

Dette gjør du for å få rabattene:

Rabatter på barneutstyr

Venter du barn, eller har barn i huset? Vi gir deg tipsene om rabatter som sparer deg for tusenlapper!

Det å få barn er en herlig berikelse og stor glede i livet, men krever økonomisk oversikt og planlegging. Det kan være vanskelig og utfordrende spesielt for førstegangsforeldre å vite hva man bør tenke på. Tar man tak i god tid og bruker ventetiden godt, vil det være mulig å spare tusenvis av kroner på innkjøp og utstyr.

«Ikke kjøp alt du TROR barnet trenger med én gang!»

Kjøp kun det du absolutt trenger

Det er ikke nødvendig å ha alt for mye klær og utstyr til den nyfødte. Du vil ofte få veldig mye fra familie, venner og kjente til den nye verdensborgeren. Så vær lur og gi dem tips om ting du trenger og ønsker deg til den lille. Det er heller ikke nødvendig å kjøpe veldig mye klær i den minste størrelsen da barnet fort vokser ut av disse. Behold gjerne merkelappene på varene du kjøper og får, så vil du evt. kunne bytte disse i større størrelse eller noe annet, hvis du ser de ikke blir brukt.

”Sørg for å benytte rabatter”

Benytt deg av rabatter og cash back med kredittkort og spar tusenvis av kroner

Benytter du deg av kredittkort når du bestiller eller handler babyutstyr vil du kunne spare mange penger. Flere av kortene gir deg gode rabatter på klær, utstyr, leker og annet utstyr du trenger. Kortene re:member MasterCard, Ikano Visa, Komplett Bank MasterCard og Santander Red Visa gir deg alle gode rabatter på det du trenger.

Testvinneren re:member har mange gode rabatter i kategorien mor og barn, i tillegg til mange andre, gjennom sitt fordelsprogram re:member reward.

re:member

Eff.rente 25,40%, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.408,-
Årsgebyr: 0 kr

Det er flott å arve eller kjøpe brukt

Et godt sparetips er jo å arve fra familie, venner og kjente. Babyklær og babyutstyr pleier jo ikke å bli slitt før barnet har vokst ifra det allikevel. Det finnes også flere byttegrupper på Facebook som er helt geniale å bruke. Det går også helt fint an å kjøpe ting brukt. Det meste er like fint etter bruk en kort stund. Det være seg barnevogn, bilstol, leker, klær og annet utstyr. Du vil spare store pengesummer på å gå for brukt fremfor nytt.

”Spar tusenvis av kroner i året!”

Slik får du bleier, barnemat og morsmelkerstatning billigere

Det er enkelt og vi skal fortelle deg hvordan du raskt kan oppnå dobbel rabatt på alt du handler i dagligvarebutikken. På den måten kan du kan spare tusenvis av kroner i året! Det eneste du trenger å gjøre er å kombinere bruken av yA Visa med Coops og Trumfs medlemsbonus og på den måten oppnå dobbel rabatt på alt du handler. Grunnen til at du kan kombinere disse to kortene så enkelt er fordi yA Visa også har BankAxept og kan på den måten registreres som betalingskort i medlemsklubbene. Ønsker du å vite mer om denne løsningen kan du lese om testvinneren i kategorien dagligvare og få den informasjonen du trenger. Du kan også få dobbel rabatt med Ikano Visa. Kortet gir deg alltid 1 % rabatt på kjøp av mat- og dagligvarer, og sammen med medlemskortene kan du oppnå dobbelt rabatt. For at dette skal fungere må du først bruke ditt Coop- eller Trumfkort for å få medlemsrabatten og så må du betale for handelen med ditt Ikano Visa.

Baby spiser mat

Med testvinneren yA Visa kan du enkelt oppnå hele 4% rabatt på alt du handler i dagligvarebutikken.

yA Bank kredittkort

Eff.rente 22,90%, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.744,-
Årsgebyr: 0 kr

Så mye penger kan du faktisk spare

En pakke bleier koster omtrent kr 50,- og hvis du benytter deg av for eksempel yA Bank Visa og Coop eller Trumfs medlemstilbud, så vil du spare kr 2,- per pakke. Dette utgjør jo fort noen hundrelapper i året. Ser vi på hva du kan spare ved å benytte deg av rabattene et kredittkort gir deg på en barnevogn, så kan summen utgjøre et avslag på omtrent kr 1.000,- på en vogn til kr 10.000,-. Så det er helt klart mye penger å spare ved å utnytte rabattene som ligger i ett kredittkort.

Eksempel på hva du kan spare på en utstyrspakke til barnet

Her har vi satt sammen en basispakke med omtrentlige priser.
Vogn kr 10.000,-
Seng kr 1.600,-
Bilstol kr 2.500,-
Stellebord kr 1.500,-
Bæresele kr 1.500,-
Total pris på pakken kr 17.100,-
Ser vi på hva du kan spare ved å benytte deg av rabattene et kredittkort gir deg på denne pakken, så vil dette kunne utgjøre nesten kr 2.000,-

Sett deg inn i regler for permisjon, foreldrepenger og forsikring

Det anbefales å sette seg inn i regler som gjelder for dette. Bruk tid på å regne på inntekter og utgifter, og finn ut hva som lønner seg når det kommer til permisjonen og hvordan denne best skal deles. Det er også slik at det man får i foreldrepenger avhenger av lønnen man har hatt. De som ikke har vært i jobb i seks av de ti siste månedene får ikke foreldrepenger, men en engangsstønad. Sjekk også hva som lønner seg av forsikringer. Reiseforsikring for hele familien kontra en som gjelder for hver enkel reise osv. Husk også en barneforsikring som gir barnet god dekning hvis uhellet skulle være ute. Det tar deg bare noen minutter å hente inn tilbud på forsikringer som vil trygge deg og dine kjære.

Her kan du lese mer om hvordan du enkelt sparer penger på ferie, dagligvarer, i hundrevis av nettbutikker, eller gjør bryllupet ditt billigere:
Slik får du rabatt i hundrevis av nettbutikker
Slik gjør du ferien billigere
Slik senker du enkelt matbudsjettet
Slik krymper du regningen for bryllupet

 

Følg oss gjerne i sosiale medier og få supre sparetips og råd om privatøkonomi!

instagram-73x65 linkedin-73x65 facebook-73x65 google-73x65

Tagget med: , , ,
Postet i Forsiden, Kredittkort, Rabatter

10 tips for å spare penger i studietiden

Tips til hvordan du kan spare penger i studietiden

Slik sparer du enkelt penger i studietiden og får studielånet til å rekke lenger:

Spare penger i studietiden

Semesterstart er her og mange studenter har allerede fullført fadderuka og er klare for oppstart. Vi håper du allerede har tenkt på økonomien og har lagt deg en plan. Støtten du får fra Lånekassen vil ikke strekke så langt som du ønsker og det er viktig å disponere pengene dine riktig. Uansett vil det være viktig å få pengene til å vare lengst mulig.

I dag får studenter studiestøtte, eller studielån som dekker 10 måneder i året. Noe som tilsvarer maks kr 7.796,- i måneden og litt mer i august og januar, eller kr 103.950,- i året. Men for de fleste strekker ikke dette til. Husleia er jo for mange på mer enn dette og da må det andre knep til for å klare seg igjennom studietiden.

Utgiftene står formelig i kø for en fattig student, spesielt i starten av et semester eller ved studiestart. Da må man ha bøker, skolemateriell, PC/MAC,  depositum på bolig, semesteravgift og andre nødvendigheter. Det er også derfor man i starten av et semester får en høyere utbetaling en ellers i året. Summen på kr 20.790,- skal dekke de utgiftene du måtte ha ved studiestart og gjerne litt utover dette også. For resten av semesteret vil du ikke ha mer enn så vidt over kr 7.790,- til å klare deg for i måneden.

Det er også en begrensning på en students ekstrainntekt før dette vil gå ut over studiestøtten. Og i 2017 må du ikke ha en person- og kapitalinntekt over kr 172.597,- Stipendet vil bli redusert med 5% per måned av den inntekten som er over beløpsgrensen.

Dette betyr at det som student vil være utrolig viktig å ha økonomisk kontroll og ha god oversikt over hvor man kan spare penger. Hver krone teller! Vi gir deg de beste tipsene for å spare penger i studietiden. Les og lær!

«Mye penger å spare for studenter!»

1

Foreldrebidrag

Vil det være mulig for deg å få ”stipend” fra mamma og pappa? Du vil i så fall ikke være alene. Innhentede tall viser at så mye som 70.000 studenter får mellom 500 og 2000 kroner i foreldrestøtte hver måned. Dette kan man motta helt uten konsekvenser for studiestøtten fra Lånekassen. Husk bare på at summen ikke overskrider en årlig nettoformue på kr 370.304,- ellers vil du bli trukket i studiestøtte. Det trenger jo ikke nødvendigvis være penger du mottar fra foreldre i studietiden, det kan jo være klær, utstyr, bøker, mat, reiser og alt mulig annet av nødvendigheter.

2

Tannlegeutgifter

Et godt tips kan være å henvende deg til universitetene og få undersøkelser og behandling til reduserte priser hos tannlegestudenter. Dette kan i noen tilfeller også være gratis.

3

Frisørrabatt og kroppspleie

Mange studenter velger å ikke prioritere frisørtime og kroppspleie på sitt slunkne studentbudsjett, men løsningen kan være å gå til andre studenter og få gode rabatterte priser. Her kan du få billigere hårpleie, fotpleie, massasje og hudpleie, og sikkert mange andre ting også. Det kan man enkelt sjekke for eksempel på skolenes nettsider eller ved å kontakte skoler direkte. Du kan også registrere deg som hårmodell på www.harmodeller.no og få gratis behandling.

4

Kredittkort kan gi deg gode rabatter

Husk at ved riktig bruk kan det gi deg mange fordeler å disponere et eller flere kredittkort. Benytter du deg av de rette MasterCard eller Visa-kortene kan du få mange fordeler, som for eksempel opp til 25% Mobile studyingrabatt på kjøp både i Norge og utlandet, rentefrie penger opp til så mye som 50 dager (noe som betyr at du kan låne penger ”gratis” i nesten 2 mnd.) og du kan få gratis reise- og avbestillingsforsikring. Dette kan bety flere tusen kroner i året for en fattig student.

Vi har laget en god oversikt over fordelene med kredittkort for studenter. Her på vår nettsider vil du også få god innsikt i hvilket kort som vil passe best for deg og fullstendig oversikt over hvilke rabatter du kan få. Vi har også testet og vurdert kort som passer for studenter.

5

Rabatt på kollektiv transport

Studentbevis gir deg rett til reduserte priser på kollektiv transport. Dette kan bety mye penger for deg som student.

6

Medlemsfordeler og tilbud på fornøyelser

Husk at studentforeninger, StudentTorget og Cuponation.no kan gi deg mange fordeler som medlem. De fleste foreninger har samarbeidspartnere som gir deg nyttige rabatter. Som student får du også eget studentbevis og dette gir deg rett til utallige studentrabatter. Lurt å ta seg tid til å sjekke.
Det er ALDRI feil å spare penger.

7

Kjøp og salg av brukte bøker

www.ibok.no kan du selge og kjøpe brukte pensumbøker. DET skulle være et nyttig tips for en students økonomi.

8

Billigere bensin

Har du tenkt på at kredittkort kan gi deg gode og nyttige rabatter på bensin og annet du handler på bensinstasjoner? Ikano Visa gir deg alltid 2% rabatt på alt du handler av drivstoff og alt annet du handler på bensinstasjoner. Se hvilke bensinkort som gir deg best rabatter.

9

Dele bolig

Å bo i kollektiv med medstudenter og venner kan være en super måte å spare på boutgiftene. Dere kan også skaffe dere masse fint til felles bolig ved å gå på loppemarked. Det passer ypperlig for et trangt studentbudsjett.

10

Rentefritt lån

Med et trangt studentbudsjett kan du fort få behov for å låne penger for en kort periode. Med kredittkort er dette rentefritt så lenge du betaler tilbake det lånte beløpet før de rentefrie dagene har løpt ut. Det vil si at du kan ha nesten opp mot to måneder på deg til å betale tilbake. Dette er som regel dog ved kjøp gjort via nett eller betalingsterminal og ikke ved kontantuttak.

 

Kredittkorttesten ønsker deg en innholdsrik og fantastisk studietid!

Tagget med: , , , , ,
Postet i Kredittkort, Ukategorisert

Nye faktureringsretningslinjer for kredittkort

Faktureringsretningslinjer400x200

Dette vil det bety for deg:

Nye faktureringsretningslinjer for kredittkort

Endelig har det kommet nye retningslinjer for fakturering av kredittkortbruk. Dette er godt nytt for kredittkortbrukere og vil gjøre det enklere å betale ned gjelden og få oversikt over det man skylder.

Fleksibelt og forbrukervennlig

De nye retningslinjene gjør det enklere for deg som forbruker å betale det du har totalt utestående ved første forfall. Samtidig er det mulig for deg å velge et lavere beløp og utnytte kredittmuligheten som ligger i kortet.

Ikke økt kredittramme uten søknad fra kunden

Det vil ikke lenger være lov for kortselskapet å øke kredittrammen uten en søknad fra deg som kunde. Søknad om kredittkort bør alltid avslås om kredittvurderingen er negativ.

Opplysninger i kontoutskriften

Det skal alltid oppgis opplysninger i fakturaen eller vedlegg til denne, slik at du har full oversikt over utestående beløp til en hver tid. Opplysningene skal være godt synlige og oppgis hver måned. Har du utestående kreditt skal dette oppgis i en tabell som viser kostnadene ved ulike betalingsordninger. Fakturaen skal også eksplisitt opplyse om at du selv kan velge et annet og høyere beløp enn minimumsbeløpet.

Du kan fremdeles velge avtalegiro

Det vil være mulig å velge avtalegiro for å betale kredittkortgjelden sin, men da med totalt utestående som hovedregel. Det vil dog være mulig for deg å avtale fakturering av et lavere beløp.

Vil være på plass innen kort tid hos alle

De seriøse kortutstederne som ikke følger den nye praksisen enda, legger i disse dager systemene sine til rette for å følge retningslinjene om kort tid.

Paragraf

Slik vil det fungere i praksis:

Når du nå mottar en faktura fra ditt kredittkortselskap skal det i beløpsfeltet vise samlet utestående kreditt. Det skal også oppgis på fakturaen at du kan endre beløpet og hvilket minimumsbeløp som må betales. Du skal også få opplysningene fra kontoutskriften på fakturaen eller i et vedlegg til denne. Dette skal du få hver måned og opplysningene skal være godt synlige. Alle fakturaer du får og hvor du har utestående kreditt, skal inneholde en tabell som viser kostnadene dine ved ulike betalingsløsninger. På denne måten vil du hele tiden ha oversikt over beløpet du skylder, hva dette koster deg og hvor mye du må betale hver måned.

Kilder:

Finanstilsynet
Mynewsdesk/Entercard

Tagget med: ,
Postet i Forsiden, Kredittkort

Slik får du dobbel rabatt på dagligvarene dine!

RabattMatvarer400x200

Vi forbrukere i Norge syns matvareprisene her i landet er høye, gjør vi ikke?

Dobbel rabatt på dagligvarer

Så hvordan kan vi enklest mulig spare noen kroner på dagligvarehandelen? Det er enkelt og vi skal fortelle deg hvordan du raskt kan oppnå dobbel rabatt på alt du handler. Du kan spare tusenvis av kroner i året!

”Så enkelt er det”

Slik kombinerer du kort og oppnår dobbel rabatt

Nå kan du kombinere bruken av yA Visa med Coops og Trumfs medlemsbonus og på den måten oppnå dobbel rabatt på alt du handler. Grunnen til at du kan kombinere disse to kortene så enkelt er fordi yA Visa også har BankAxept og kan på den måten registreres som betalingskort i medlemsklubbene. Ønsker du å vite mer om denne løsningen kan du lese om testvinneren i kategorien dagligvare og få den informasjonen du trenger.
Du kan også få dobbel rabatt med Ikano Visa. Kortet gir deg alltid 1 % rabatt på kjøp av mat- og dagligvarer, og sammen med medlemskortene kan du oppnå dobbelt rabatt. For at dette skal fungere må du først bruke ditt Coop- eller Trumfkort for å få medlemsrabatten og så må du betale for handelen med ditt Ikano Visa.

”Med enkle grep senker du matbudsjettet”

Senk matbudsjettet i en fei, vi har rådene

Alle ønsker vi vel å senke pengebruken på mat, men hvordan kan vi rask og enkelt oppnå dette? Vi har samlet sammen mange gode råd og tips i saken ”Slik senker du enkelt matbudsjettet ditt”. Les, lær og spar penger!

”Hvor mye kan jeg spare?”

Sparegris med krone og penger

Dette kan du spare på en handel

Bruker du løsningen vi har beskrevet over med kombinasjonen av yA Visa og Trumf, så kan du oppnå 4% rabatt på handelen din. Handler du matvarer for kr 1500,- vil du spare kr 60,-. Det vil si at bruker du kr 1500,- i uka på dagligvarer vil du spare hele kr 3.120,- i året med denne løsning. Og i tillegg vil du på enkelte butikker oppnå ekstra sunnhetsrabatt på frukt og grønt som utgjør 7% på disse varene og ikke 1% som Trumf vanligvis gir. Da vil du spare enda mer.

Les også disse sakene for gode sparetips:

Slik får du rabatt i hundrevis av nettbutikker
Slik gjør du ferien billiger
Slik senker du enkelt matbudsjettet ditt

God handel, hilsen Testerne!

Tagget med: , , , , , ,
Postet i Forsiden, Kredittkort, Rabatter

Slik får du rabatt i hundrevis av nettbutikker

Jente med handlepose

Høres det for godt ut til å være sant? Det er ikke det!

Slik får du rabatt i hundrevis av nettbutikker

Det er faktisk veldig enkelt å oppnå rabatter i hundrevis av nettbutikker. Og vi har tenkt til å fortelle deg hvordan du går frem. På den måten kan du spare tusenvis av kroner på netthandelen din.

”Det finnes to måter å oppnå rabattene på, det ene er ved å bruke kredittkort og det andre er via egne nettsider”

Slik får du rabatter med kredittkortet ditt

Visste du at ved å bruke kredittkortet ditt til å handle på nett så kan du spare store beløp. Det er bare å sette seg inn i hvilke rabatter du får med hvilke kort og bruke dem ved kjøp. Du får penger tilbake på litt forskjellige måter, enten direkte fratrekk av rabatt ved handelen eller ved å få penger inn på kredittkontoen. Rabattene kortene gir kan utgjøre flere tusen kroner i året. Vi har testet kredittkort på markedet og funnet de som gir deg best rabatter.

Spar penger med re:member Black Mastercard!

Kredittkortet gir deg gode rabatter og massevis av tilbud gjennom sitt fordelsprogram re:member reward.

re:member

Eff.rente 25,40%, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.408,-
Årsgebyr: 0 kr

Spar penger med yA Bank Visa!

Dette kredittkortet inkluderer gratis gjeldsulykkeforsikring og reise- og avbestillingsforsikring. Kortet gir deg også rabatt innenfor én valgfri kjøpskategori.

yA Bank kredittkort

Eff.rente 22,90%, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.744,-
Årsgebyr: 0 kr

Hva betyr Kickback, Cashback og penger tilbake

Du har kanskje hørt begrepene i forbindelse med bruk av kredittkort, men ikke helt skjønt hva dette betyr og hvordan det fungerer? Disse begrepene betyr akkurat det samme. Det betyr enkelt og greit pengene tilbake og er på en måte en bedre måte for bonuspoeng. I motsetning til bonuspoeng som må brukes på bestemte varer og tjenester,  så er dette penger som blir tilbakeført eieren av kredittkortet. Det finnes flere kredittkort som tilbyr Cashback til sine kunder og vi har testet og funnet de med best tilbud på markedet.

”Du får rabatter i hundrevis av nettbutikker”

Eksempler på nettbutikker du får rabatt hos

Du lurer kanskje på hva slags type butikker som er med på denne ordningen, og tenker muligens at du helt sikkert ikke vil finne noe av interesse. Vi er sikre på at du finner noe som passer for deg! Her finnes det varer i alle kategorier som for eksempel: bensin, bil, dagligvare, elektronikk, barn, helse, klær, hus og hjem, foto, bøker, mat, musikk og film, optikk, kjæledyr, ferie og underholdning. Altså skulle det være noe for enhver smak. Nettbutikkene er nok kjente for de fleste. Her finner du kjente navn som SAS, Nelly, CDON, Boozt, Expedia, Ellos, Sportamore, Lekmer, Apple Store, InkClub, Tanum, Ecco, Asos, Bubbleroom, Miinto, Teknikmagasinet, Proteinfabrikken, Douglas, Room21, Foto Knudsen og mange, mange flere.

Dame med kredittkort sitter foran PC

Slik får du rabatter via nettsider

Det finnes egne nettsteder og portaler som gir deg rabatter, enten ved å være gratis medlem eller ved å betale for å være medlem. Du kan foreta handelen din via nettsidene og få penger tilbake når du har oppnådd en viss sum eller per måned.

Dette gjør du for å få rabatten din

Når det gjelder kredittkortenes rabatter og egne fordelsportaler må man være innlogget og bruke kredittkortet for å få rabatten. Kredittkortselskapene har egne nettsider for sine portaler. Skal du bruke en av nettsidene som tilbyr rabatter må du gå inn på foreldresiden som tilbyr rabatten og logge deg inn. Deretter går du inn på omtalen av den aktuelle nettbutikken og følger linken til korrekt side. Da vil du bli registrert som berettiget til å motta rabatten. Du kan ikke gå via nettsteder før du går inn påforeldresiden der du skal foreta kjøpet. Du kan også oppleve problemer med å oppnå rabatt hvis du bruker Adblock.

Så mye kan du spare

Selv om rabattene ikke er så store og utgjør så mye i kroner, er fordelen at det er svært enkelt å skaffe seg disse rabattene. Skal det bli mye penger av det må du være flink til å bruke disse små rabattene ofte. Det er svært gunstig å bruke de ved dagligvarehandel og drivstoff kjøp. Kjøper man litt dyrere varer som reiser, elektronikk og slike ting, så blir jo summene fort større. Totalt sett kan det utgjøre noen tusen kroner i året hvis du benytter deg av rabattene hyppig.

HUSK! Noen kort gir også rabatter i fysiske butikker som for eksempel Ikano Visa og yA Visa. Dette er det verdt å sjekke ut.

Ønsker du å spare mer penger? Sjekk ut disse tipsene:
Slik får du rabatter på barneutstyr
Slik får du dobbel rabatt på dagligvarene dine
Slik krymper du regningen for bryllupet

 

Testerne ønsker deg en god og rabattert handel!

Testprofessoren med tommel opp

Tagget med: , , , ,
Postet i Forsiden, Kredittkort, Rabatter