Inkluderte forsikringer og tilleggsforsikringer

Norwegian Visa
annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 23,10%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.764 Totalt kr 16.764,-
Årsgebyr: 0 kr

Norwegian Visa gir deg en rekke forsikringer inkludert i kortet, i tillegg til flere valgfrie tilleggsforsikringer. Dersom du har betalt mer enn 50 % av transportkostnadene med kredittkortet, er du automatisk dekket av Norwegians reise- og avbestillingsforsikring. En lignende kjøpsforsikring med tilsvarende betingelser koster ofte opp mot 1.200 kr, så her er det penger å spare.

I tillegg dekker Norwegian også dokumenterte ekstra utgifter til nye billetter hvis en forsinkelse på et av deres fly gjør at du ikke rekker en videre flyforbindelse om du har betalt med kredittkortet. Ellers tilbyr Norwegian Visa en betalingsforsikring, som sletter deler av saldoen din ved arbeidsledighet eller sykemelding, en ID-tyveriforsikring, som hjelper deg i opprydningsarbeidet, og en egenandelsforsikring på leiebil. Disse er betalingsforsikringer som du må bestille ved siden av. I tillegg gir Norwegian Visa deg 10 % rabatt på helårsreiseforsikring fra Travel Guard.

Se alle sparetipsene fra Norwegian Visa
Vi tar forbehold om eventuelle feil i kjøpseksemplene. Priser, rabattsatser og vilkår kan endre seg. Vi gjør også oppmerksom på at du ikke får rabatt for moms, frakt eller øvrige håndteringskostnader når du handler i utenlandske nettbutikker.