Sparetips Norwegian Visa

Norwegian Visa
annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 23,10%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.764 Totalt kr 16.764,-
Årsgebyr: 0 kr
 • 0,5 % - 1 % CashPoints på alt du handler

  0,5 % - 1 % CashPoints på alt du handler

  Med Norwegian Visa får du 1 % CashPoints av kjøpesummen på kortbruk opp til kr 100.000 per år, uansett om du handler på nett eller i butikk. Deretter, på kortbruk over kr 100.000 per får du 0,5 % CashPoints. Bruk dine oppsparte CashPoints på din neste flyreise med Norwegian. Kjøp for eksempel elektronikk for 2.500 kr og spar opp 25 CashPoints.

  Testerne merker seg at Bank Norwegian satt ned prosentsatsen i august 2018, fra 1 % til 0,5 % på kortbruk over 100.000 kr per år. Samt at det ikke er CashPoint-opptjening hos konkurrerende flyselskaper til Norwegian.

  Les mer
 • 10 % CashPoints på Flexbilletter

  10 % CashPoints på Flexbilletter

  Med Norwegian Visa får du 10 % CashPoints av billettprisen på Flex-billetter når du bestiller flybilletter. Disse CashPointsene sparer du opp til din neste flyreise med Norwegian. Kjøp for eksempel flybilletter for 5.420 kr og spar 542 CashPoints.

  Testerne minner deg på at CashPoints-opptjening er på netto flypris, eks. skatter og avgifter. Samt at CashPoints-opptjening på flybilletter er personlig og du tjener kun på egne reiser.

  Les mer
 • 4 % CashPoints på Lavprisbilletter

  4 % CashPoints på Lavprisbilletter

  Norwegian Visa gir deg 4 % CashPoints av billettprisen på Lavprisbilletter (LowFare-billetter). Du sparer opp disse CashPointsene til din neste flyreise med Norwegian. Kjøp for eksempel en flybillett til London Gatwick for 1.050 kr og spar opp 42 CashPoints.

  Testerne minner deg på at CashPoints-opptjening er på netto flypris, eks. skatter og avgifter. Samt at CashPoints-opptjening på flybilletter er personlig og du tjener kun på egne reiser.

  Les mer
 • Gratis kontantuttak i utlandet

  Gratis kontantuttak i utlandet

  • Gebyrfritt å ta ut kontanter i utlandet
  • Rentefritt inntil 45 dager

  Ulikt veldig mange andre gode kredittkort, er det med Norwegian Visa gebyrfritt å ta ut kontanter i utlandet. Dette er en veldig god kundefordel som skiller Norwegian Visa ut i positiv retning i konkurransen om å bli det beste reise- og feriekortet. Der mange andre kredittkort tar et minimumsgebyr på 30-40 kr og/eller en prosentandel av uttaksbeløpet på mellom 1-4 %, koster det deg ingenting med Norwegian Visa å bruke kredittkortet i en minibank. (Men husk at de enkelte minibankene kan ta tilleggsgebyrer ved uttak). I tillegg begynner det heller ikke å løpe renter fra uttaksdato på pengene du tar ut. Alle andre kredittkort som er testet av Testerne lar rentene løpe fra det øyeblikket du bruker kortet i minibanken, mens med Norwegian Visa er uttaket rentefritt til fakturaens forfall. Dette gjør at du kun kan bruke kredittkort på reise og ferie, noe som er mye sikrere for deg som forbruker.

  Les mer
 • Inkluderte forsikringer og tilleggsforsikringer

  Inkluderte forsikringer og tilleggsforsikringer

  Norwegian Visa gir deg en rekke forsikringer inkludert i kortet, i tillegg til flere valgfrie tilleggsforsikringer. Dersom du har betalt mer enn 50 % av transportkostnadene med kredittkortet, er du automatisk dekket av Norwegians reise- og avbestillingsforsikring. En lignende kjøpsforsikring med tilsvarende betingelser koster ofte opp mot 1.200 kr, så her er det penger å spare.

  I tillegg dekker Norwegian også dokumenterte ekstra utgifter til nye billetter hvis en forsinkelse på et av deres fly gjør at du ikke rekker en videre flyforbindelse om du har betalt med kredittkortet. Ellers tilbyr Norwegian Visa en betalingsforsikring, som sletter deler av saldoen din ved arbeidsledighet eller sykemelding, en ID-tyveriforsikring, som hjelper deg i opprydningsarbeidet, og en egenandelsforsikring på leiebil. Disse er betalingsforsikringer som du må bestille ved siden av. I tillegg gir Norwegian Visa deg 10 % rabatt på helårsreiseforsikring fra Travel Guard.

  Les mer
 • Tjen CashPoints i Norwegian Reward eShop

  Tjen CashPoints i Norwegian Reward eShop

  Gjennom Norwegians Reward eShop kan du handle med ditt Norwegian Visa i over 200 nettbutikker og samtidig tjene CashPoints til din neste reise. Her får du tilgang på tilbud og kuponger, og rabattene får du som CashPoints. Tilbudene gjelder blant annet hos de populære nettbutikkene Ellos, Nelly, Boozt og CDON.com. Kjøp for eksempel en veske fra GUESS hos Boozt.no med 8 % CashPoints til 1.899 kr og spar opp 152 CashPoints.

  Les mer
Vi tar forbehold om eventuelle feil i kjøpseksemplene. Priser, rabattsatser og vilkår kan endre seg. Vi gjør også oppmerksom på at du ikke får rabatt for moms, frakt eller øvrige håndteringskostnader når du handler i utenlandske nettbutikker.