Månedens sparetips – få 4 % på alt du handler

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Skrevet av Kredittkorttesten
Dato: 3. januar 2014

Testerne våre er jobber alltid hardt for at du skal kunne få de beste tipsene. Nå er det januar og hva passer da bedre enn et sparetips i form av rabattips? Derfor fant testerne frem til månedens sparetips om hvordan du kan få 4 % rabatt på alt du handler, overalt. Ved å betale med Ikano Visa når du handler får du 4 % rabatt på alle kjøp, og kan dermed spare opp til 5000 kroner. Visa-kortet har ikke etablerings-, års- eller kjøpsgebyr.

I januar merker mange at de har brukt mye penger i desember. Selv om du trenger å bruke mindre penger i januar eller ikke, er det veldig fint å kunne få rabatt på det du uansett skal kjøpe, om det gjelder mat, klær, dagligvarer, drivstoff, sko, elektronikk eller annet. Etter at testerne våre sjekket ut forskjellige måter som du kan få gode rabatter på fant de til slutt frem til et skikkelig godt tips: hvis du betaler med Ikano Visa når du handler så får du 4 % rabatt på alt du handler i januar, uansett hvor og hva det er, både Norge og utlandet, samt på nettet. Det betyr at du kan spare opptil 5 000 kroner, på kjøp du uansett skal gjøre. Alle som er minimum 23 år kan søke om Ikano Visa, og Ikano Bank setter en øvre grense for hvor mye rabatt du kan få av de i året, som er på 5 000 kroner. Det betyr at alt du handler for opp til 125 000 tilsammen i løpet av året får du rabatt på fra Ikano.

Under har vi lagt til en link til søknadsskjemaet til Ikano Bank, slik at du sparer tid:

Ikano Visa

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 21,92%, kr 20.000 o/12 mnd. Kostnad kr 2.102 Totalt kr 22.102,-
Årsgebyr: 0 kr

Kredittkorttesten.no elsker at du får de beste kredittkortene til ditt behov, og det beste vi vet er når vi gir deg tips som gir deg en bedre og enklere økonomi.

Godt Nyttår!

Skrevet i Kredittkort, Rabatter