Hvilket kredittkort har lavest kredittkostnad?

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Skrevet av Kredittkorttesten
Dato: 16. august 2018

Testerne våre har testet og sammenlignet kredittkort uten årsgebyr og som har gebyrfrie varekjøp ved å se på kredittkostnaden som påløper hvis du ikke tilbakebetaler innenfor rentefri periode.


Pass på – Ikke alle kort gir rentefri utsettelse på all bruk og kostnaden etter kan bli høy!

Vi anbefaler at du tilbakebetaler all benyttet kreditt ved fakturaforfall, da slipper du rentekostnad på minimum varekjøp. De fleste kredittkort gir rentefri utsettelse kun på varekjøp, men noen gir det på all bruk (som varekjøp, kontantuttak og regningsbetaling). Testerne har laget en oversikt over hvilket bruk som gir rentefri betalingsutsettelse hos de ulike kredittkortene. Vi har også rangert kort basert på lavest opplyst kredittkostnad ved utsatt betaling over 12 måneder.

Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 25,37%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.466 Totalt kr 16.466,-


Våre krav til kredittkortene

Noen av testernes kriterier for kredittkortene som er med i testen:

– de er landsdekkende og representative, er alle uten etableringsgebyr og års- og faste månedsavgifter og de er gebyrfrie å handle med. Samt har de ikke et krav til medlemskap eller kundeprogram. Det er forsøkt å foreta et utvalg av kortene som anses mest aktuelle for den gjennomsnittlige forbruker. Kort med høye inntektskrav, forvirrende rentepraksis, høye administrasjonsgebyrer eller andre lite forbrukervennlige vilkår er utelatt. Testerne ønsker samtidig å gjøre deg oppmerksom på at det finnes mange flere kredittkort i det norske markedet.

Vi anbefaler deg å betale med kort som gir deg best pris og lavest kostnad. Betaler med kredittkort så velg kort som gir deg rentefri betalingsutsettelse samt tilbakebetal innenfor denne perioden. Da kan du oppnå besparelser og andre fordeler, men unngå kostnad.

Merket med: , , ,
Skrevet i kostnad, Kredittkort, Rente, Rentekostnad, Test av kredittkort