Lån penger gratis inntil 45 dager med MasterCard

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Skrevet av Kredittkorttesten
Dato: 7. oktober 2012

Er det mulig å låne penger gratis i nesten to måneder? Ja, det er det! Mastercard og Visa-kort tilbyr deg som bruker kredittkort rentefrie dager, som tilsvarer å kunne låne penger gratis av dine kredittkort. Da tenkte vi, test kredittkort som er på markedet for hvor mange rentefrie dager du kan få. Dermed gjorde vi nettopp det. «Beste kredittkort» i testen ble remember MasterCard som tilbyr hele 45 dager som du kan låne penger gratis, såkalt rentefrie dager.

Et rentefritt lån kan dette fungere som, altså gratis penger i inntil 45 dager. Både MasterCard og Visa-kredittkort tilbyr rentefrie dager. Det betyr at du kan betale med kredittkortene dine når du handler og betale tilbake innen de rentefrie dagene er utgått så koster utlegget deg 0 kroner. Det varierer fra omkring 40 dager til 50 dager etter hvilket kredittkort du bruker. Det beste kredittkortet er remember MasterCard. Husk at det er tryggere å betale med kredittkort, også får du blant annet rabatter og penger tilbake, dermed er det få argumenter for å ikke bruke kredittkort når du handler.

re:member

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 25,37%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.466 Totalt kr 16.466,-
Årsgebyr: 0 kr

Premisser for å kunne låne penger gratis inntil 50 dager: du må velge et kredittkort som tilbyr deg dette (i tabellen får du en oversikt over slike kredittkort i tillegg til hvor mange rentefrie dager kortet har), låne penger gratis betyr at du får rentefri betalingsutsettelse av benyttet kreditt, og du må tilbakebetale kreditten innenfor de rentefrie dagene for at det skal være gratis. Kredittkortene i tabellen tar ingen gebyr når du betaler med kredittkort i nettbutikk eller i kortterminal i butikkene, men det kan forekomme at en tredjepart gjør dette. Betaler du regninger eller tar ut kontanter med kredittkortet gjelder ikke de rentefrie dagene, i tillegg til at det påløper gebyr.

Skrevet i Kredittkort