Sparetips Ikano

Ikano Visa
annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 21,92%, kr 20.000 o/12 mnd. Kostnad kr 2.102 Totalt kr 22.102,-
Årsgebyr: 0 kr
 • 1% rabatt på alle bensinstasjoner

  1% rabatt på alle bensinstasjoner

  Ikano Visa gir alltid 1% rabatt på alt du kjøper på alle bensinstasjoner over hele verden, men unntaket er kjøp på Jet-bensinstasjoner fordi de ikke er tilknyttet visa. Heller ikke marinaer som selger drivstoff, hvis de har registret som noe annet enn bensinstasjon, faller inn under Ikano Visas rabattsystem.

  Les mer
 • 1% rabatt på alle mat- og dagligvarer

  1% rabatt på alle mat- og dagligvarer

  Med Ikano Visa får du alltid 1 % rabatt i alle mat- og dagligvarebutikker i hele verden. Dette er et veldig godt sparetips som kan komme godt med i hverdagen, særlig ved storinnkjøp. Men husk på at Ikano Visa dessverre har en rabattgrense på 5000 kr per år, så vær obs på når du nærmer deg dette taket.

  Les mer
 • 10% rabatt på leiebil

  10% rabatt på leiebil

  Ikano Visa gir alltid 10% rabatt på leiebil når du leier bil på rentalcars.com. Når du leier bil fra rentalcars.com får du alltid sikre og velutstyrte biler av høyeste kvalitet. Rentalcars.com tilbyr bilutleie i over 180 land og er en av verdens ledende bilutleiemeglere.

  Les mer
 • 2% rabatt på alle Shell-stasjoner i Norge

  2% rabatt på alle Shell-stasjoner i Norge

  Med Ikano Visa får du en ekstrarabatt på alle Shell-stasjoner i Norge – alltid 2%. Dette gjelder for alt du kjøper, enten det er drivstoff, spylervæske, pølse eller godteri. Denne rabatten kan komme godt med til deg som har bil.

  Les mer
 • Inkluderte forsikringer

  Inkluderte forsikringer

  Gratis reise- og avbestillingsforsikring og tankefeilforsikring.
  Med ditt Ikano Visa får du Gratis reise- og avbestillingsforsikring når over 50 % av reisen er betalt med ditt Ikano Visa. Forsikringen dekker deg, din ektefelle/samboer/registrerte partner og hjemmeboende barn under 23 år på reise i inntil 90 dager.
  Bruker du ditt Ikano Visa når du tanker drivstoff? Da er du faktisk dekket av kortets tankefeil-forsikring. Tankefeilforsikringen gjelder når kortet benyttes 100 % til betaling ved fylling av drivstoff, og du må fylle minst 20 liter eller 5 kg gass per gang.

  Les mer
 • Månedlige bransjetilbud med Ikano Visa

  Månedlige bransjetilbud med Ikano Visa

  Hver måned slår Ikano Visa til med et spesialtilbud i en bestemt nettbutikk. Da får du, i tillegg til Ikano Visas månedsrabatt for den bransjen, også ekstrarabatten fra denne nettbutikken. Med en ekstrarabatt på 15 % i en nettbutikk i tillegg til 7 % rabatt for den bransjen hele måneden, vil du få hele 22 % rabatt på kjøpet. Det betyr at du kan høste gode rabatter og spare mange penger hvis du betaler med Ikano Banks Visakort.

  Les mer
 • Månedsrabatter med Ikano Visa

  Månedsrabatter med Ikano Visa

  Ikano Visa tilbyr hver måned rabatt hos samtlige utsalgssteder i en bestemt bransje, både i Norge og i utlandet. Hver måned gjelder en ny rabattprosent for en ny bransje. For å få rabatten, må butikken du handler i være bransjeregisteret innenfor den gitte bransjen, det vil si at den er registeret med en spesiell kode. Det er ikke lett for deg å vite om den butikken du handler i inngår i Ikano Visas rabattsystem eller ikke, og dessverre vil heller ikke Ikano garantere at alle brukerstedene er registrert med riktig kode. Du kan med andre ord risikere at du ikke alltid får den rabatten du skal ha, men som oftest er ikke dette et problem.

  Under ser du en oversikt over Ikano Visas rabattkalender – her er det mange penger å spare!

  Januar – Rabatt på reise – 4%
  Februar – Hjem og interiør- 5%
  Mars – Sport og fritid – 7%
  April – Bil og tilbehør – 6%
  Mai – Klær og sko – 7%
  Juni – Optikk – 10%
  Juli: Alt du handler i utenlandsk valuta – 3 %
  August: Helse og velvære – 10 %
  September: Hage og interiør– 5 %
  Oktober: Bil og tilbehør – 6 %
  November: Elektronikk – 5 %
  Desember: Mat og dagligvare – 4 %

  Les mer
 • Rabatt gjennom Ikano Visa Fordelsportal

  Rabatt gjennom Ikano Visa Fordelsportal

  Ikano Visa tilbyr sine kortkunder noe de kaller Ikano Visa Fordelsportal, som har gode tilbud og rabatter innenfor kategoriene elektronikk, møbler og hjem, klær og sko, ferieopplevelser, underholdning med mer. Husk at du må være logget inn i kortets fordelsportal og betale med Ikano-kortet for å få tilbudene og rabattene.

  Les mer
Vi tar forbehold om eventuelle feil i kjøpseksemplene. Priser, rabattsatser og vilkår kan endre seg. Vi gjør også oppmerksom på at du ikke får rabatt for moms, frakt eller øvrige håndteringskostnader når du handler i utenlandske nettbutikker.