Ikano Visa – Best i test!

Testvinner i kategorien Månedsrabatter – Ikano Visa

Ikano Visa utstedes av Ikano Bank, og kredittkortet er ett av de beste kortene på markedet, blant annet på grunn av sitt gode Fordelsprogram og fleksible nedbetalingstid. Våre testere har gjort en test av kredittkort med rabatter, og Ikano Visa fikk en testvinnerplassering. I kategorien Månedsrabatter/Månedlige bransjetilbud ble Ikano Visa best i test!

Ikano Visa ble best i test med sine månedsrabatter

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 21,92%, kr 20.000 o/12 mnd. Kostnad kr 2.102 Totalt kr 22.102,-
Årsgebyr: 0 kr

Med et kredittkort fra Ikano får du tilgang på deres Fordelsprogram, som består av faste rabatter, høye månedsrabatter, månedlige bransjetilbud og egen Fordelsportal med ekstra rabatter innenfor ulike bransjer. I tillegg til de faste rabattene 1 % rabatt på bensinstasjoner, 1 % rabatt på mat- og dagligvarer, samt 2 % rabatt på Shell stasjoner i Norge, får du også hver måned rabatt hos samtlige utsalgssteder tilknyttet en bestemt bransje. For eksempel gir Ikano Visa deg 6 % rabatt på bil og tilbehør i oktober, 5 % rabatt på elektronikk i hele november, 4 % rabatt på dagligvarer i desember. Testerne har laget en oversikt over alle månedsrabattene Ikano Visa gir. Det betyr at det kan være mye å spare! Og ikke nok med det: For hver månedsrabatt gir Ikano Visa også en ekstra rabatt hos ett spesielt brukersted, kalt bransjetilbud. Det vil si at du får månedsrabatten på eksempelvis 7 %  i tillegg til bransjetilbudet på eksempelvis 10 %, altså 17 % totalt i rabatt!

Kredittkortet tilbyr også Ikano Visa Fordelsportal, som har mange gode tilbud og rabatter innenfor kategoriene elektronikk, møbler og hjem, klær og sko, ferieopplevelser, underholdning med mer. Husk at du må være logget inn i kortets fordelsportal og betale med Ikano-kortet for å få tilbudene og rabattene. Rabattene trekkes fra direkte i kassen når du betaler og påvirker derfor ikke Cashbacken du kan få med kredittkortets øvrige rabatter. Som en ekstra fordel ved kortet tilbyr også Ikano Visa en fleksibel nedbetalingsplan med mulighet for betalingsutsettelse i inntil 9 måneder og delbetaling til 9,9 % rente. Og husk, bruker du kortet til kjøp og tilbakebetaler innen 50 dager så er det rentefritt.

Ikano Visa

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 21,92%, kr 20.000 o/12 mnd. Kostnad kr 2.102 Totalt kr 22.102,-
Årsgebyr: 0 kr

Den maksimale kredittgrensen på et Ikano Visa er 100.000 kr, og kortet tilbyr en rentefri betalingsutsettelse på inntil 50 dager. Kortet er gebyrfritt, det vil si at det er gratis å få, ha og bruke. Minimumskravene for å få et Ikano Visa er at du er over 23 år, og at du ikke har betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker.

Oversikt over Ikano Visas rabattkalender:

 • Januar: Rabatt på reise – 4 %
 • Februar: Hjem og interiør – 5 %
 • Mars: Sport og fritid – 7 %
 • April: Bil og tilbehør – 6 %
 • Mai: Klær og sko – 7 %
 • Juni: Optikk – 10%
 • Juli: Alt du handler i utenlandsk valuta – 3 %
 • August: Helse og velvære – 10 %
 • September: Hage og oppussing – 5 %
 • Oktober: Bil og tilbehør – 6 %
 • November: Elektronikk – 5 %
 • Desember: Mat og dagligvare – 4 %

Terningkast 6
Testvinner Ikano Visa

Testerne merker seg: for å få rabatt, må butikken du handler i være bransjeregistret innenfor den gitte bransjen. Pengene du kan spare med månedsbaserte rabatter når du bruker Ikano Visa er satt til maksimum 5000 kroner i året.