Så enkelt kan du få deg gratis feriereise

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Skrevet av Kredittkorttesten
Dato: 24. oktober 2016

Kolonial.no og Bank Norwegian har inngått samarbeid og du kan nå tjene poeng til flybilletter når du handler dagligvarer.

Så enkelt kan du få deg gratis feriereise

”Hvem vil vel ikke ha gratis ferie?”

Høsten er her, kuldegradene nærmer seg og vinteren er ikke langt unna. De fleste av oss har sterke minner om sommeren som akkurat var her og drømmer om nye eventyr som ligger i planene for neste års sommerferie. Hvem har vel ikke lyst til å reise på ferie og i tillegg få flyturen gratis?

Hvordan fungerer det?

Det er utrolig enkelt. Du handler på vanlig måte i nettbutikken til Kolonial.no og betaler handelen med ditt Norwegian Visa kort. Du tjener 5 % CashPoints på alt du handler.

Når mottar du poengene dine?

Normalt sett vil det ta 2-3 dager før du mottar poengene dine etter at ditt Norwegian Visa er belastet.

Hvordan kan jeg søke om Norwegian Visa?

Det er enkelt å søke om Norwegian Visa. Trykk på den grønne søk knappen under og du er i gang og i mål på få minutter. Kortet er også gebyrfritt å få, ha og bruke. Det betyr at det er ingen gebyrer ved varekjøp og det er gebyrfritt samt rentefritt i 45 dager.

Bank Norwegian

Norwegian Visa

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 23,10%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.764 Totalt kr 16.764,-
Årsgebyr: 0 kr

 

Hva er CashPoints?

CashPoints er en del av Norwegians Reward-program. Hver gang du betaler med Norwegian kredittkortet, enten på nett eller i butikk, får du CashPoints. CashPoints kan brukes til å hel- eller delbetale flyreiser hos Norwegian, eller telefontjenester. Ett CashPoint = én krone. I tillegg gir kortet deg ekstra CashPoints når du kjøper flybilletter hos Norwegian.

Kolonial.no

Hva er Kolonial.no?

Kolonial.no er Norges største kolonialbutikk på nett. De tilbyr et bredt utvalg dagligvarer og middagsretter levert rett hjem til deg, eller til hentepunkt. Du finner mer informasjon om samarbeidet mellom Kolonial.no og Bank Norwegian på nettsiden til Kolonial.no.

Hvor mange poeng kan jeg spare på dette i løpet av ett år?

Går man ut ifra et forbruk som det er referert til i SIFOS referansjebudsjett, og tar med mat, drikke og andre dagligvarer, så utgjør dette ca. 10.000 kroner per måned for en familie. Vi kan anta at stort sett alt av disse varene kan skaffes hos Kolonial.no. Benytter du deg av Norwegian Visa til å betale for handelen, så kan du spare hele 500 CashPoints i måneden. Det utgjør så mye som 6000 CashPoints i året.

Testernes beste tips: Tjen flere CashPoints med Norwegian Visa

– Bruker du Norwegian Visa når du handler, uansett om du handler på nett eller i butikk, så får du 1% CashPoints på alt du handler.
– Med Norwegian Visa får du 20% CashPoints av billettprisen på Fullfleksbilletter når du bestiller utenlandsreiser.
– Du får også 5% CashPoints av billettprisen på Lavprisbilletter når du bestiller utenlandsreiser.
– Gjennom Norwegians Reward eShop kan du handle med ditt Norwegian Visa i over 200 nettbutikker og samtidig tjene CashPoints til din neste reise. Her får du tilgang på tilbud og kuponger, og rabattene får du som CashPoints. Tilbudene gjelder blant annet hos de populære nettbutikkene Ellos, Nelly, Boozt og CDON.com.

Er du interessert i å vite hvordan du sparer penger på dagligvarene dine? Da bør du lese disse sakene:
Slik får du dobbel rabatt på dagligvarene dine
Slik senker du enkelt matbudsjettet ditt

Følg oss gjerne i sosiale medier og få supre sparetips og råd om privatøkonomi!

facebook-73x65instagram-73x65google-73x65linkedin-73x65

Merket med: , , , ,
Skrevet i Forsiden, Kredittkort, Rabatter, Ukategorisert