Slik gjør du julehandelen billigere

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Skrevet av Kredittkorttesten
Dato: 25. november 2015

Du kan oppnå gode rabatter med kredittkort!

slik-gjor-du-julehandelen-billigere

Er det mulig, tenker du sikkert nå. Joda, det er faktisk mulig med noen små knep og bruk av kredittkort. Ja, du leste riktig! Kredittkort kan faktisk gi deg mange fordeler som opptjening av poeng, rabatter, cash back og gode priser hvis du bruker kortet riktig.

Julepynten er på vei opp i handlegatene, shoppingsentrene pyntes og julegranene tennes om få dager. Vi har begynt å planlegge julegavekjøpene våre og noen har allerede startet handelen. Vi skal jo ikke ha bare gaver, men også julepynt og julemat skal kjøpes inn. Restauranter besøkes også ofte i denne førjulsperioden. Det går med mye penger til å feire denne høytiden og derfor er det jo greit med noen tips til hvordan det faktisk kan gjøres billigere. Våre tips kan faktisk spare deg for flere tusen kroner. Ved testing og sammenligning av kredittkort har vi funnet ut at noen av de beste gebyrfrie kredittkortene kan gi deg rabatter på hele julehandelen.

Undersøkelser fra tidligere år viser at vi stadig bruker mer penger på julegaver og julefeiring. I følge Hovedorganisasjonen Virke vil vi i følge prognoser bruke 10.700 kroner hver på julehandel i år. For stort fokus på dette kan for mange bli både slitsomt og økonomisk belastende, så her gjelder det å spare der man kan og tenke smart. Det er helt greit å bruke kredittkort og få med seg alle rabattene, så lenge man har penger til å betale regningen med når den kommer!

Vi bruker rundt kr 4.400,- på matvarer, drikke og diverse dagligvarer og rundt kr 6.300,- på klær, gaver og julepynt. Så ingenting tyder på at vi modererer oss mer enn i fjor eller bruker mye mer penger. Aldri har vi hatt bedre råd, men det er usikre tider både på arbeidsmarkedet, boligmarkedet og rentemarkedet, så spørsmålet er om man vil utvise mer forsiktighet. Vinner fristelsene eller fornuften?

Testerne har kikket nærmere på hva du kan oppnå av rabatter, cash back og andre fordeler ved å bruke kredittkort.

 

Ikano Visa

Ikano Visa er best i test i kategorien månedsrabatter på grunn av gode, populære og aktuelle bransjetilbud. I desember kan du handle inn all den julematen du trenger og få 5% rabatt på kjøpet. Ikano Visa gir deg også fast 1% rabatt på mat- og dagligvarer, samt på det du handler på bensinstasjoner. Skal du leie bil for å kjøre hjem i juleferien kan du få hele 10% på dette hos rentalcars.com. Ikano Visa har også en fordelsportal som gir deg gode tilbud og en rekke fordeler i mange kategorier som for eksempel: spisesteder, nettbutikker, ferie, bredbånd og telefoni.

Handle julegavene på nettet med Ikano Visa og få hele 30% på kjøpene dine. Noen av butikkene du kan velge blant er: blivakker.no, cdon.com, drlykke.no, emoda.no, lekmer.no, lensway.no, motehus.no, nelly.no, rockdenim.no og stormberg.no. Så her skal du kunne oppnå rabatter på både leker til minstemann, klær til tenåringen, solbriller eller sportsutstyr til mannen i huset og helt sikkert noe til mor, besteforeldre, tanter og onkler også.

Har du lyst til å ta deg en romjulsferie eller feire nyttårsaften på høyfjellshotell, så får du selvfølgelig rabatt på dette også. Du kan få 10-15% rabatt på utvalgte steder ved å bruke Ikano Visa.

Ikano Visa gir deg hele 50 rentefrie dager så da har du godt slingringsmonn til å spre julens utgifter.

Les gjerne mer om Ikano Visa og få full oversikt over fordeler, vilkår, kostnader og bakdeler på kortets detaljside.

Ikano Visa

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 21,92%, kr 20.000 o/12 mnd. Kostnad kr 2.102 Totalt kr 22.102,-
Årsgebyr: 0 kr

 

YA Bank

Ya Banks kredittkort gir deg tilgang på en rekke utvalgte bransjerabatter. Du kan selv velge hvilken rabatt du ønsker innenfor én valgfri kjøpskategori. Du kan oppnå 4% rabatt på dagligvarer og spare inn dette på kjøp av juleribba eller pinnekjøttet, velge 5% rabatt på netthandel og sikre deg billigere julegaver, gå for 5% rabatt på sport og fritid eller velge 2% på alle kjøp av varer og tjenester for opptil kr. 25.000,-. Her står du fritt til å velge den rabatten som utgjør mest og best inntjening for deg.

YA Banks kredittkort gir deg også tilgang til å få 15% hos CoolStuff.no, 10% rabatt hos boost.com, 10% rabatt hos X-life.no og 15% rabatt hos Spreadshirt.no. Det betyr at du kan putte mange rabatterte varer under juletreet og spare penger samtidig. Kortet har dog en månedsbegrensning i oppnådd rabatt på kr 500,- så velg gaver med omhu.

Med YA Banks kredittkort kan du med fordel vente med å betale julegavene til ut på nyåret da du har hele 50 rentefrie dager.

Les gjerne mer om YA Bank kredittkort og få full oversikt over fordeler, vilkår, kostnader og bakdeler på kortets detaljside.

yA Bank kredittkort

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 22,90%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.744 Totalt kr 16.744,-
Årsgebyr: 0 kr

 

re:member Mastercard

re:member Mastercard gir deg mulighet til å gjøre julehandelen opptil 25% billigere. Med rabatt i over 200 nettbutikker skal du kunne finne de gavene du leter etter til reduserte priser. Du har også mulighet til å gjøre restaurantbesøket i forbindelse med julestria litt billigere. Med 10% reward-rabatt på over 70 restauranter skulle du vel finne et sted med god julestemning.

Har du lyst til å nyte romjulen eller nyttårshelgen på høyfjellshotell eller i en flott norsk by, så får du selvfølgelig rabatt på dette også. Du kan få 10% rabatt på utvalgte steder når du bestiller og betaler med re:member via hotellenes nettsider.

Vil du svært gjerne kjøre hjem i julen, men trenger leiebil? Da får du 10% rabatt når du bestiller og betaler med re:member kredittkort hos et av Sixt Bilutleies steder.

Har du en hund eller katt som må på dyrepensjonat i jula når du reiser hjem? Da får du 15% hos Grenland Dyrepensjonat ved bruk av ditt re:member kredittkort.

re:member gir deg 45 rentefrie dager og er ikke det kortet som har de beste rettighetene på dette området. Både YA Bank og Ikano Visa gir deg hele 50 rentefriedager og mange andre gode rabatter.

Les alt om re:member og få full oversikt over fordeler, vilkår, kostnader og bakdeler på kortets detaljside.

re:member

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 25,37%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.466 Totalt kr 16.466,-
Årsgebyr: 0 kr

 

GOD JUL hilsen Testerne

Kalkun400x267

Merket med: , , , ,
Skrevet i Kredittkort