Velg kredittkort etter dine behov

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

For den displinerte bruker finnes det et hav av ulike typer fordeler ved kredittkort. Er du mest opptatt av lave renter og få gebyrer? Eller er rabatter og reisegoder det viktigste for deg? Uansett, vi hjelper deg med å definere dine behov og ønsker, og finne akkurat det kredittkortet som passer best for deg!

Finn riktig kredittkort for akkurat deg!

Det kan være mange fordeler ved kredittkort, og vi tar alle valg basert på ulike behov: Noen velger et kredittkort fordi det har den laveste renten, andre fordi det gir færrest gebyrer, noen for å nyte godt av ulike rabatter og tilbud, og andre igjen for å spare gode penger på reiser og ferier. Prøv gjerne vår kortvelger som hjelper deg å finne kortet som passer best for deg.

Lar du deg friste av gode rabatter og tilbud?

Gode rabatter og tilbudDe beste kredittkortene gir deg tilgang på utrolig mange forskjellige rabatter og tilbud hos mange hundre nettbutikker, dagligvareforetninger, restauranter, hotellkjeder, bilutleiere og flyselskaper, i tillegg til å gi rabatt på strømavtaler og drivstoff. Tilbudene gjelder ofte både i Norge og i utlandet.

 

Kredittkort med gratis betalingsutsettelse

Rentefri betalingsutsetteslseDet finnes mange kredittkort som tilbyr gratis betalingsutsettelse, som betyr at du ikke betaler renter på benyttet kreditt. Hvor lang denne perioden er, varierer ut fra hvilket kredittkort det gjelder, hvor eksempelvis testvinneren tilbyr inntil 45 dager, mens andre kredittkort tilbyr inntil 50 dager. Husk at rentefrie dager gjelder kreditt som er benyttet ved nettkjøp eller betaling i butikk, men ikke ved bruk av kredittkort til å betale regninger i nettbanken eller kontantuttak.

Eller er lav rente viktig for deg?

Beste renteMange av oss tilbakebetaler som oftest benyttet kreditt innen perioden med gratis betalingsutsettelse, mens andre ikke gjør det. Hvis du er blant de som ikke gjør det, er det lurt å ha et kredittkort med lav rente, så ikke tingene du har kjøpt blir unødvendig dyre.

 

Betyr kanskje få gebyrer mest?

Få gebyrerDen enkleste måten å holde styr på økonomien er ved å ha klart for seg hvilke utgifter man har. Derfor kan det være lurt å velge et kredittkort med få gebyrer, slik at man unngår «skjulte» ekstrautgifter, som for eksempel etableringsgebyr, årsavgift eller kjøpsgebyr.

 

Eller er fordeler på reise og ferie viktigst?

Fordeler med kredittkort på reiseEn av de vanligste grunnene til at mange av oss bruker kredittkort er fordi mange kortselskap tilbyr gratis reise- og avbestillingsforsikring på reisen (som regel hvis du har betalt mer enn halvparten av transportkostnadene med kortet). En reiseforsikring som koster penger, særlig for hele familien, blir fort dyr, så her kan det være mange tusenlapper å spare. I tillegg kan kredittkortene gjøre at feriepengene strekker ekstra langt med mange andre gode rabatter på ferien. Vi har funnet flere fordeler kredittkort har i forbindelse med reise og ferie, som rabatter og ekstra sikkerhet.