Lån penger gratis inntil 51 dager

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Er det mulig å låne penger gratis i nesten to måneder? Ja, det kan være mulig. Det finnes MasterCard og Visa-kort som tilbyr deg som forbruker kredittkort med såkalte rentefrie dager, som vil si rentefri betalingsutsettelse. Hvilket i praksis tilsvarer at du kan låne penger gratis fra en del kredittkort. Men vær obs på hvilket kortbruk som ikke gir rentefri betalingsutsettelse!

Rentefrie dagerVi har selvsagt testet ulike kredittkort på markedet for hvor mange rentefrie dager de tilbyr deg som kunde! Beste kredittkort i testen ble Credits Visa, som tilbyr inntil 51 dager rentefri betalingsutsettelse, såkalte rentefrie dager. Men testerne ønsker at du er obs på at dette ikke gjelder kontantuttak, overføring eller regningbetaling, men kun betaling i butikk eller nettbutikk!

Et annet begrep for dette er et rentefritt lån, altså gratis penger i inntil 51 dager. Både MasterCard og Visa-kort tilbyr rentefrie dager. Det betyr at du kan betale med kredittkort når du handler uten at det påløper rente, så lenge du betaler tilbake innen de rentefrie dagene er utgått. De rentefrie dagene varierer fra omkring 40 til 51 dager ettersom hvilket kredittkort du bruker.

Premisser for rentefrie dagerPremisser for å kunne låne penger gratis i inntil 51 dager: Du må velge et kredittkort som tilbyr deg dette (i tabellen får du en oversikt over slike kredittkort, i tillegg til hvor mange rentefrie dager kortet har). Å låne penger gratis betyr at du får rentefri betalingsutsettelse av benyttet kreditt, og du må passe på å tilbakebetale kreditten innenfor de rentefrie dagene for at det skal være gratis. Kredittkortene i tabellen tar ingen gebyr når du betaler med kredittkort i nettbutikk eller i kortterminal i butikkene, men det kan forekomme at en tredjepart gjør dette. Betaler du regninger eller tar ut kontanter med kredittkortet, gjelder ikke de rentefrie dagene (rentene begynner å løpe fra uttaktidspunktet), i tillegg til at det påløper gebyr. Unntaket i testen på kort som også har rentefrie dager på kontantuttak i utlandet er Bank Norwegian Visa.