Gratis reise- og avbestillingsforsikring

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Media og forbrukerøkonomer poengterer gang på gang hvor viktig reiseforsikring er når du er på reise. Uten forsikring kan ulykker og uhell koste deg mange sure penger. Da passer det vel bra at du kan få forsikringen inkludert ved å bruke kredittkortet til å betale for ferien?

Best i test!

Beste kredittkort med inkludert og gratis reise- og avbestillingsforsikring* er re:member MasterCard. Med dette kredittkortet kan du også få ytterligere enda en valgfri gratis forsikring. 

Gratis reise- og avbestillingsforsikring

Gratis reiseforsikring med kredittkort, såkalt MasterCard reiseforsikringFlere og flere kredittkort tilbyr en inkludert reise- og avbestillingsforsikring som gjelder når minimum 50 % eller mer av transportutgiftene til reisen er betalt med kredittkortet (forsikringen gjelder fra det tidspunkt dette er gjort). Kredittkorttesten gir deg oversikten over både Visa-kredittkort og MasterCard som tilbyr dette gratis, som bl.a. re:member MasterCard og Visa og Norwegian Visa. Om du vil ha mer informasjon om reiseforsikring, ta gjerne en titt på våre omfattende guider og tips om reiseforsikring.

Brukervennlige og gebyrfrie kredittkort

Kredittkortene i testen kan brukes gebyrfritt, da de hverken har etablerings-, års- eller kjøpsgebyr. Og fordi kortene kan benyttes både ved netthandel, i bankterminal og i minibank, er de veldig brukervennlige. Å kjøpe en reiseforsikring av et forsikringsselskap er som regel dyrt, spesielt om du skal ha en som dekker hele familien. Kredittkortet sparer deg dermed for en potensielt stor utgift. Men det er verdt å merke seg at en kjøpsforsikring må til om du trenger noen form for tilleggsdekning.

Du kan faktisk få rabatt på hele reisen og ferien

Rabatter med kredittkort på reiseI likhet med Forbrukerrådet ser Kredittkorttesten også på kredittkortenes reiseforsikring som en stor fordel for forbrukerne. Og når testvinneren i tillegg gir opp til 25 % rabatt på reise og ferie, som f.eks. på et særdeles stort utvalg av hoteller, samt flybilletter og leiebil, da ser man at det kan være smart å ha med kredittkortet på reisen. Nok en positiv ting er at kredittkort, som kjent, gir en ekstra sikkerhet når du bruker betalingskort i utlandet.

Testerne våre håper informasjonen gir deg en rimeligere og bedre reise- og ferieopplevelse.               Vi ønsker dere god tur!

 

* Vilkår for reiseforsikringen til testvinneren re:member MasterCard: Reiseforsikringen gjelder for både deg, ektefelle/samboer og hjemmeboende barn under 21 år – eller inntil tre medreisende. Det samme gjelder re:members avbestillingsforsikring. Forsikringen er gyldig i inntil 90 dager ved kjøp av tur/retur billett. Ved kjøp av billett med åpen retur gjelder forsikringen for reisens første 35 dager. Hvis reisen varer mer enn 90 dager gjelder dessverre ikke forsikringen for noen del av reisen. Forsikringen gjelder i hele verden, med unntak av reiser mellom bosted og arbeid eller skole, i eget hjem, på arbeid, på skole eller innenfor kommunen hvor du bor, arbeider eller går på skole. Fullstendige vilkår for reiseforsikringen får du på nettsiden ved å klikke «Søk nå».