Slik får du dobbel rabatt på dagligvarene dine!

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Skrevet av Kredittkorttesten
Dato: 4. august 2016

Vi forbrukere i Norge syns matvareprisene her i landet er høye, gjør vi ikke?

Dobbel rabatt på dagligvarer

Så hvordan kan vi enklest mulig spare noen kroner på dagligvarehandelen? Det er enkelt og vi skal fortelle deg hvordan du raskt kan oppnå dobbel rabatt på alt du handler. Du kan spare tusenvis av kroner i året!

”Så enkelt er det”

Slik kombinerer du kort og oppnår dobbel rabatt

Nå kan du kombinere bruken av yA Visa med Coops og Trumfs medlemsbonus og på den måten oppnå dobbel rabatt på alt du handler. Grunnen til at du kan kombinere disse to kortene så enkelt er fordi yA Visa også har BankAxept og kan på den måten registreres som betalingskort i medlemsklubbene. Ønsker du å vite mer om denne løsningen kan du lese om testvinneren i kategorien dagligvare og få den informasjonen du trenger.
Du kan også få dobbel rabatt med Ikano Visa. Kortet gir deg alltid 1 % rabatt på kjøp av mat- og dagligvarer, og sammen med medlemskortene kan du oppnå dobbelt rabatt. For at dette skal fungere må du først bruke ditt Coop- eller Trumfkort for å få medlemsrabatten og så må du betale for handelen med ditt Ikano Visa.

”Med enkle grep senker du matbudsjettet”

Senk matbudsjettet i en fei, vi har rådene

Alle ønsker vi vel å senke pengebruken på mat, men hvordan kan vi rask og enkelt oppnå dette? Vi har samlet sammen mange gode råd og tips i saken ”Slik senker du enkelt matbudsjettet ditt”. Les, lær og spar penger!

”Hvor mye kan jeg spare?”

Sparegris med krone og penger

Dette kan du spare på en handel

Bruker du løsningen vi har beskrevet over med kombinasjonen av yA Visa og Trumf, så kan du oppnå 4% rabatt på handelen din. Handler du matvarer for kr 1500,- vil du spare kr 60,-. Det vil si at bruker du kr 1500,- i uka på dagligvarer vil du spare hele kr 3.120,- i året med denne løsning. Og i tillegg vil du på enkelte butikker oppnå ekstra sunnhetsrabatt på frukt og grønt som utgjør 7% på disse varene og ikke 1% som Trumf vanligvis gir. Da vil du spare enda mer.

Les også disse sakene for gode sparetips:

Slik får du rabatt i hundrevis av nettbutikker
Slik gjør du ferien billiger
Slik senker du enkelt matbudsjettet ditt

God handel, hilsen Testerne!

Merket med: , , , , , ,
Skrevet i Forsiden, Kredittkort, Rabatter