Tips: handle smart på Black Friday

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Skrevet av Kredittkorttesten
Dato: 13. november 2018

Sjekk priser flere steder og bruk kredittkort smart

Hvis du handler smart kan du gjøre svært gode kupp på årets Black Friday og dermed spare mange penger. Men hvordan kan du egentlig handle smart på Black Friday? Og dermed få de beste prisene? Sjekk priser og og bruk betalingskort lurt, så kan du få de beste prisene på Black Friday. Her er noen tips for hvordan.


Smart handel på Black Friday | Rabatt med kredittkort

Sjekk flere butikker og før-prisen

Testerne anbefaler deg å vær obs på at butikker kan skru opp prisen rett før Black Friday, slik at før-prisen blir høyere og dermed blir ikke salgsprisen like god som det kan se ut. Sjekk ut pris-historikk hos for eksempel Prisjakt.no, og sjekk priser i flere butikker før du kjøper slik vet du at du faktisk får en veldig god pris.

Få rabatt oppå rabatten med kredittkort

Betaler du med kredittkort som gir rabatter kan du få rabatt oppå rabatten, eller dobbel rabatt om du vil. Det betyr at du får rabatt fra kredittkortet i tillegg til salgs-prisen i butikk. Hvorfor ikke være smart når vi handler når det er så enkelt? Testerne mener det er best å betale med gebyrfrie kredittkort som har rentefri betalingsutsettelse  – Slik at det ikke koster deg noe så lenge du tilbakebetaler ved forfall. Se hvilke kredittkort som tilbyr rabatt i butikkene du skal handle:

Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 20,43%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 1.596 Totalt kr 16.596,-

Men husk

Hvis du betaler Black Friday-kjøpene med kredittkort uten års- og etableringsgebyr så pass på å tilbakebetale før de rentefrie dagene utløper, så vil det ikke koste deg noe i gebyr eller renter.


PS: mange butikker starter allerede i starteren av uken med sine Black Friday-tilbud.Følg oss gjerne i sosiale medier og få supre sparetips for din privatøkonomi!

Testerne på facebookTesterne på InstagramTesterne på Google+Testerne på Linkedin

Merket med: , , , , ,
Skrevet i Cashback, Forsiden, Kredittkort, Rabatter, Test av kredittkort