Visste du at kredittkort kan gi deg billigere bensin?

Nettsiden inneholder markedsføring/formidling (Søk nå-knapper leder til banken)

Skrevet av Kredittkorttesten
Dato: 22. juli 2015

Slik går du frem for å spare penger på drivstoff:

Billigere bensin med kredittkort

Mens drivstoffprisene fortsetter å øke her i landet, så ønsker vi alle å finne en måte å skaffe oss billigere bensin og diesel på. Har du tenkt på at det er mulig å kutte drivstoffutgiftene ved å bruke kredittkort?

Du kan faktisk få mange % rabatt på alt du handler av drivstoff eller flere øre ekstra rabatt per liter drivstoff. I tillegg kan du også få Cashback i alle bensinstasjoner på hele handelen. Dette kan eksempelvis gi deg hele 81 øre i rabatt per liter. Her kan det være penger å spare. Flere kortutstedere har gode fordeler når det kommer til rabatt på bensin.

Det er helt gratis å søke om bensinkort/kredittkort, samt å bruke dette – dersom du bruker det riktig selvfølgelig. Klok bruk av kredittkortet gir deg mye å spare, ikke penger i gjeld. Velger du riktig kort kan du spare tusenvis av kroner hvert år per kort på alt du handler bare på bensinstasjoner. En stor fordel med å få rabatt med kort er at rabatten gjelder på samtlige bensinstasjoner, ikke bare én av dem. Du trenger dermed bare ett kort for å få rabatt alle steder.

Testerne våre har testet og sammenlignet bensinkort og dieselkort. Her er kredittkortene i testen som gir deg som forbruker de beste fordelene:

Shell MasterCard

Shell kredittkort

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 31,58%, kr 15.000 o/12 mnd. Kostnad kr 2.296,- Totalt kr 17.296,-
Årsgebyr: 0 kr

Ikano Visa

Ikano Visa

annonselenke
Eks. ved utsatt betaling: eff.rente 21,92%, kr 20.000 o/12 mnd. Kostnad kr 2.102 Totalt kr 22.102,-
Årsgebyr: 0 kr

Flexi Visa

Flexi Visa

Flexi Visa
Eff.rente 24,6%, kr 35.000 o/12 mnd. Kostnad 4.349 Totalt kr 39.349,- Se testernes merknad vedr renten under "Ulemper" og "Vilkår"
Årsgebyr: 0/149 kr

Testernes tips til å få billigere bensin på!

Drivstoffprisene endrer seg mye fra dag til dag gjennom hele uken. Det har nok de fleste blitt oppmerksomme på. Derimot er ikke så mange klar over at det finnes et system i drivstoffprisene. Den billigste drivstoffprisen kan du nemlig fylle søndag kveld og mandag morgen før prisene igjen skrus oppover i løpet av uken. Du kan også spare på drivstoffutgiftene dine ved å tenke over kjøremønsteret ditt. Pleier du å kjøre rundt med en skiboks på taket? Ja, da kan du regne med økte drivstoffutgifter. Denne gir nemlig økt luftmotstand og øker på den måten bensinforbruket ditt. Du bør også kjøre rolig og balansert, og sørge for at turtallet ikke bikker 2500 omdreininger. I tillegg er det lurt å sjekke lufttrykket i dekkene dine. Du kan også laste ned appen ”Bensinpris” som på enkel måte forteller deg prisen i ditt nærområde. En god kombinasjon av disse tipsene og riktig kredittkort så kan du spare flere tusen kroner per år i drivstoffutgifter.

Er du også på jakt etter å spare penger på matbudsjettet, ferien eller på nettet? Da vil vi anbefale deg å lese disse sakene:
Slik får du rabatt i hundrevis av nettbutikker
Slik får du dobbel rabatt på dagligvarene dine
Slik gjør du ferien billigere

Merket med: , , ,
Skrevet i Bensinkort, Kredittkort, Ukategorisert